Suvannon Skoda kapsahti kumolleen: “Vaatii pientä naputtelua”

12.9.2016 / 18:00
Skoda otti kipeää, mutta onneksi kuskit selvisivät säikähdyksellä ja ns. buranalla. (kuva: Laura Suvanto Facebook)

[ A- ] / [ A+ ]

Viikonloppuna ajettu Kaasujalka Ralli päättyi Markku ja Laura Suvannon osalta harmillisesti ulosajoon toisella erikoiskokeella.

VAG Motorsportin uusiin kuosiin teipattu Skoda Fabia R2-auto toimi hienosti kisan alussa, jolloin Suvannot saavuttivat luokkansa neljänneksi nopeimman ajan EK1:ltä.

– Ajollisesti meni ihan kohtuullisesti ykköspätkällä, vaikka täysin tyytyväinen en ollut aloitukseen. Sitten kakkospätkälle lähdettiin parantamaan suoritusta, mutta puolen välin jälkeen oikea kaarre valui liian leveäksi ja siitä kellahdettiin nurin ojan yli, Markku harmitteli.

Ei siis mennyt Kaasujalka Ralli suunnitelmien mukaan, niinpä kilpa-auto vaatii jonkin verran naputtelua ennen kuin sillä seuraavaksi kisataan.

– Kuljettajapari oli täysin ok ulosajon jäljiltä, ja sehän on aina tärkeintä. Annettakoon tuo töksy kuskille anteeksi, kun ei niitä vastaavia virheitä ole juuri ennen sattunut, Laura kertasi.

Tiimin ajatuksissa on kilpailla seuraavan kerran Rantarallissa Naantalissa 22. lokakuuta. Onko siellä kalustona Skoda Fabia vai VW Golf, se jää nähtäväksi.

Lähde: VAG Motorsportin tiedote


Facebook kommentit