Taisko Lario Riihimäen sekuntitaistelussa neljäs – “Ei ollut hyvä suoritus meiltä”

23.5.2017 / 08:29
Taisko Lario Peugeotillaan ehti Riihimäellä SM3-luokassa neljänneksi (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Taisko “Tade” Lario ja kartanlukija Tero Nättiaho ajoivat viikonloppuna SM3-luokan neljännelle sijalle Riihimäki-rallissa. Kilpailu R2-autojen luokassa oli jälleen tasaista ja sekuntikamppailu ratkesi vasta viimeisellä erikoiskokeella.

Hyvistä SM-pisteistä huolimatta kaksikko ei ollut tyytyväinen suoritukseensa.

– Ei ollut hyvä suoritus meiltä, liikaa pieniä asioita meni mönkään. Ajossa oli virheitä ja autoon en ollut missään vaiheessa tyytyväinen. Viimeinen siirtymäkin saatiin jännätä, että päästäänkö maaliin, kun moottori pätki. Jos jotain positiivista pitää hakea, niin asfaltilla ajetut yleisöpätkät tulivat hyvin ja nousimme niillä jo kolmanneksi. Sen jälkeen ongelmat jatkuivat metsäpätkillä ja hävisimme liikaa aikaa, kertoo Lario kilpailun kulusta.

Viimeiselle, kilpailun pisimmälle erikoiskokeelle lähdettäessä tilanne SM3-luokassa oli koko rallin tasaisin, kun viisi autoa oli 10 sekunnin sisällä. Lopulta voiton vei kuitenkin Samuli Vuorisalo ja Lario sai tyytyä neljänteen sijaan. Samalla Lario nosti itsensä sarjan neljännelle sijalle, taistelemaan Tulevaisuuden Tähti -palkinnosta.

– Pisteitä saatiin ja sarja jatkuu ensi kuussa Kouvolassa. Paljon jäi petrausvaraa ja teemme kyllä kotiläksymme, jotta olemme taas mukana kärkikamppailussa entistä vahvempina, päätti Lario.

Rallin SM-sarja jatkuu 10. kesäkuuta Kouvolassa.

Lähde: Taisko Larion tiedote


Facebook kommentit