Takavetoakselin katkeaminen Kalliokosken kiusana Kouvolassa

30.5.2016 / 13:46

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin SM-sarja jatkui viime lauantaina toisella osakilpailulla Kouvolassa Tykkimäen radalla. Alahärmäläinen Jere Kalliokoski lähti hakemaan Hyvinkään kakkostilan jälkeen hyvää sijoitusta Super Car-luokassa.

Autoliitto Härmää edustava Jere Kalliokoski oli valmistautunut Kouvolan kilpailuun ajamalla juuri Tykkimäen radalla testin kaksi viikkoa ennen.

– Skodassa ei mitään suurempaa tekemistä ollut Hyvinkään jälkeen. Autoon on tehty normaalit huollot. Nyt on kuskikin paremmassa kunnossa, kuin Hyvinkäällä. Flunssa jatkui vielä pitkään sen kisan jälkeen, Kalliokoski kommentoi.

Kalliokosken päivä ei alkanut lupaavasti, sillä ensimmäisessä alkuerässä tuli vilppilähtö ja sijoitukseksi 13. Toinen ja kolmas alkuerä meni puolestaan ihan putkeen. Hän oli nopein molemmissa ja näin paikka A-finaalin paalupaikalle oli varmistettu.

A-finaalin lähtö onnistui Kalliokoskelta kuitenkin mollivoittoisesti.

– Heti kun kytkin nousi, niin takavetoakseli katkesi. Nilkutin maaliin kolmantena. Muillakin oli finaalissa epäonnea, joten sain kuitenkin hyvät SM-pisteet tällä sijoituksella, Kalliokoski muistutti kilpailun jälkeen.

Kalliokoski on SM-pisteissä kahden ajetun osakilpailun jälkeen kolmantena. Seuraava osakilpailu ajetaan 9. heinäkuuta Pesämäen radalla, Honkajoella.

Teksti: Jere Kalliokoski Motorsportin tiedote
Kuva: Jari Hotti


Facebook kommentit