Tallipäällikkötiistai – Michel Nandan: “Tiedämme automme vahvuudet ja heikkoudet”

6.6.2017 / 11:28
Michel Nandan (oik.) on saanut kauteen loistavan startin. Hyundai on noussut nyt potentiaaliseksi mestaruusautoksi. (kuva: Hyundai Motorsport GmbH)

[ A- ] / [ A+ ]

Hyundai on rallin MM-sarjan alkukauden ehdoton valopilkku. Uuden säännön mukainen i20 Coupe on napannut kaksi voittoa ja vauhtia on riittänyt muutenkin.

Merkki taistelee tosiaan autonvalmistajien mestaruudesta lähinnä Fordin kanssa (199-173), ja ykköskuski Thierry Neuville kuljettajien tittelistä Sebastien Ogieria vastaan (128-106).

Neuville johti Montessa ja Ruotsissa, mutta sähläsi mahdollisuutensa ulosajoihin. Korsikalla ja Argentiinassa hän vihdoin voitti. Dani Sordo on takuuvarmana kuskina huolehtinut muista pisteistä, mutta Hayden Paddonin kausi on ollut tuskaisa monestakin syystä. Häneltä odotetaan nyt tasonnostoa.

– Lähdemme Sardiniaan hyvät tulokset taustalla Korsikan ja Argentiinan voittojen myötä, ja tuplapodiumilla Portugalista. Olemme luottavaisia, että voimme tavoitella positiivista tulosta. Samalla kuitenkin pitää muistaa, että kilpakumppanimme puskevat myös täysillä, tallipäällikkö Michel Nandan sanoo Hyundain ennakkotiedotteesa.

– Olemme osoittaneet, että autollamme on potentiaalia taistella podiumista ja voitoista soralla. Tiedämme auton vahvuudet ja myös heikkoudet, ja teemme kaikkemme suorituskyvyn maksimoiseksi. Yritämme toistaa aiempia hyviä tuloksiamme Sardiniassa, Nandan sanoo.

Kilpailu Sardiniassa käynnistyy torstai-iltana.

Lue myös Tommi Mäkinen: “Kolme autoa maaliin”

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula


Facebook kommentit