Taposen tähtäimessä palkintokorokepaikka

19.1.2024 / 15:28

[ A- ] / [ A+ ]

Tuukka Taposen kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Abu Dhabissa.

Formula Regional Middle East Championship -sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Abu Dhabissa. Ferrari Driver Academyyn kuuluva Tuukka Taponen oli kärkivauhdissa oltuaan ensimmäisen startin toinen.

Kahdessa seuraavassa lähdössä Taponen saavutti sijat 6. ja 4. Kolmen kilpailulähdön jälkeen Taponen löytyy FRMEC-sarjan kokonaispisteistä kolmannelta sijalta. Taponen johtaa samalla Rookie-kuljettajien sarjaa.

– Ensimmäisen kilpailu viikonlopun jälkeen tiedetään, että paketti on vahva. Vaikka sarjaan lähdettäessä tulostavoitetta ei oltu asetettu, niin nyt on selvää, että Top-3 -sijoista pystytään taistelemaan. Joten sen suhteen tästä eteenpäin palkintokorokepaikka on tavoitteena jokaisessa lähdössä.

– Toivotaan, että aika-ajoista ja kilpailuvedoista saadaan puhtaat viime viikon tapaan ja pysytään ongelmista erossa. Tavoitteena on pitää Rookie-sarjan ykköspaikka ja olla Top-3:n joukossa kokonaistilanteessa myös tämän kilpailu viikonlopun jälkeen, Taponen kertoo tiedotteessaan.


Facebook kommentit