Teemu Asunmaa ja Alavuden kaupunki solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

10.2.2021 / 06:27
Teemu Asunmaa ajoi SM1-luokan voittoon Tunturirallissa tammikuussa (Kuva: Jarno Saari).

[ A- ] / [ A+ ]

Alavuden kaupungin ja Teemu Asunmaan yhteistyösopimuksesta uutisoi Ilkka-Pohjalainen.

Teemu Asunmaa, 33, on rallin kuusinkertainen Suomen mestari. Asunmaan palkintokaapista löytyy rallin SM-sarjan kuninkuusluokan (SM1) Suomen mestaruus vuosilta 2017, 2019 ja 2020. SM2-luokan Suomen mestaruudet ovat tulleet vuosina 2015 ja 2016, sekä lisäksi Asunmaa on rallin junioreiden Suomen mestari vuodelta 2011. Kuluvan kauden Asunmaa avasi SM1-luokan ykkössijalla tammikuussa ajetussa Tunturirallissa.

Alavudelta kotoisin oleva ja Alavuden Urheiluautoilijoita edustava Asunmaa saa rallitoimintaa pyörittävän yrityksensä TSA Servicen kautta Alavuden kaupungilta tukea 8 000 euroa vuodessa, seuraavan kolmen vuoden ajan.

– Asunmaa on voittanut useita Suomen mestaruuksia. Hän on yksilöurheilija, mutta toimintaan osallistuu joukkueen verran aktiivisia toimijoita Alavudella. Asunmaa on aina edustanut Alavuden Urheiluautoilijoita ja hänen kauttaan seura, kaupunki ja autourheilun piirissä toimivat alavutelaiset yrittäjät ovat saaneet paljon näkyvyyttä, Alavuden kaupungin viestintäsihteeri Hanna Lassila sanoo Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa.

Alavuden kaupunki ja Asunmaa eivät ole aiemmin tämän kaltaista yhteistyötä tehneet.

– Yhteistyöhön kuuluu soveltuvin osin myös mahdollisuus hyödyntää häntä kuljettajana ja puhujana vaikka yhteistyötapaamisissa. Lisäksi hän on erityisen sopiva henkilö viestimään kanssamme liikenneturvallisuuteen liittyvistä asioista etenkin nuorille. Uskomme, että huippukuljettajan rallikalusto kiinnostaa myös tapahtumissa, Lassila taustoittaa tänä vuonna käynnistynyttä yhteistyötä.

Rallin SM-sarjan kauden toinen osakilpailu ajetaan Kouvolassa 6. maaliskuuta.

Seuraa somessa! Kotisivut Facebook Instagram Twitter

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

Lähde ja kommentit: Ilkka-Pohjalainen

 

 

Asunmaalle kolmannet ja Salmiselle viidennet poronsarvet – “Tavoite täytetty”


Facebook kommentit