Teemu Sunisen mestaruusunelma elää: “Haasteita riitti”

15.10.2016 / 21:27
Teemu Suninen tarvitsee vähintään yhdeksännen sijan pysyäkseen MM-jahdissa. Nyt on noussut perjantain turbo-ongelman jälkeen jo viidenneksi. (kuva: Timo Anis)

[ A- ] / [ A+ ]

Teemu Suniselle lauantai Katalonian MM-rallissa oli täynnä haasteita. Miehen omat ajohalut olivat kohdallaan, mutta oikutellut auto ei tehnyt päivän erikoiskokeista helppoja.

Kartanlukija Mikko Markkulan nuotein Suninen piti kuitenkin kaksin käsin ratista kiinni ja pääseli Tarragonan auringonpaisteessa kilpailukykyisiä aikoja.

Päivän päätteeksi Sunisen nimi löytyi jo WRC2 -luokan viidenneltä sijalta, mikä auttaisi suuresti taistelussa luokan mestaruudesta.

– Tämä oli hyvä päivä. Haasteita riitti, ja saatiin taas autoakin korjata. Päästiin kuitenkin ajamaan lähes täysitehoisella autolla. Saatiin kokemusta ja kilometrejä.

Nopeat asfalttierikoiskokeet sopivat kyllä jokelalaiselle, mutta vasta kovavauhtisten kilometrien myötä ajoon tulee varmuus, jolla taistellaan sijoituksista kaikenlaisissa olosuhteissa.

– Toiseksi viimeisellä metsäpätkällä oltiin oikeinkin hyvässä vauhdissa, jäimme vain 0.8 sekuntia pohjista. Sitten iski taas moottoriongelmat. No, nyt ollaan täällä ja huollossa saadaan varmasti jotain tehtyä, Suninen tuumaili.

Lähde: Teemu Sunisen tiedote


Facebook kommentit