Tekniikkamurheet lopussa veivät Vuorisalolta palkintosijoituksen – “Ei ollut enää tarvittavaa voimaa”

14.9.2017 / 06:32
Samuli Vuorisalo ajoi Uudenkaupungin SM-rallissa SM3-luokassa sijalle neljä (Kuva: Janne Pieviläinen).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM-sarjan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu kurvailtiin menneenä viikonloppuna Uudessakaupungissa. SM3-luokkaan kovin odotuksin startannut Samuli Vuorisalo ja kartanlukija Henri Arpiainen saivat tuntea moottoriurheilun nurjan puolen. Kaksikko oli matkalla kohti luokan kakkossijaa, kunnes loppulenkillä tulleet tekniikkamurheet tiputtivat lopulta sijoituksen neljänneksi.

– Iso pettymys, parempaa lähdettiin hakemaan ja parempaa oli myös tulossa. Turbon puolelle tuli ongelmat ja auto ei enää ahtanut, joten siellä ei ollut enää tarvittavaa voimaa. Yhdestä lämpösuojatusta ahtoputkesta löytyi reikä, joka varmasti aiheutti nämä ongelmat, Samuli Vuorisalo totesi pettyneenä.

Vuorisalo oli pääosin tyytyväinen omaan ajamiseensa kisassa ja pätkäajat olivatkin koko ajan vertailukelpoisia ongelmien alkuun asti. Sääolosuhteet toi oman mausteensa kisaan myös.

– Ihan hyvä kisa ajollisesti, olen tyytyväinen siihen. Ei liiemmin tullut mitään virheitä. Keli oli hyvin haastava tällä kertaa, pito vaihteli useaan kertaan erikoiskokeella ja vettäkin tuli välillä ihan maahan asti. Se oli toki ihan sama tilanne kaikille ja hyvä se on opetella ajamaan tuollaisissakin olosuhteissa, Vuorisalo päätti.

SM-sarjan päätösosakilpailu ajetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna Tampereella.

Teksti: Samuli Vuorisalon tiedote


Facebook kommentit