TGS Worldwide neljän auton voimin Seinäjoelle – “Mennään erikoiskoe kerrallaan”

14.6.2019 / 11:56
Kristian Kiviniemi on Seinäjoella yksi TGS Worldwiden kuljettajista (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Kesäkauden toinen rallin SM-sarjan osakilpailu ajetaan tänä viikonvaihteena Seinäjoen ympäristössä. TGS Worldwiden ilmoittamana ralliin lähtee peräti neljä autokuntaa.

Neljänneksi Riihimäellä ajanut Kristian Kiviniemi ei mielellään palaa ajassa taaksepäin, vaan pitää ajatukset tiukasti tulevassa. Suoritukseensa parkanolainen ei kuitenkaan ollut millään muotoa tyytyväinen.

– Sitä rallia en mielelläni enää muistele, sillä siitä ei paljon positiivista löytynyt. En vain saanut sateella kunnon luottamusta tekemiseen, joten kisa meni penkin alle. Kyllä sateellakin pitäisi pystyä ajamaan kovaa – ei siihen voi liiaksi nojata, että vettä tuli. Olosuhde oli kaikille sama, Kiviniemi nyökkää.

Seinäjoella ei tunnetusti vauhdissa säästellä ja se sopii niin Kiviniemelle, kuin hänen Skoda Fabia R5 –autolleen.

– Pohjanmaalla on todella hienot tiet. Erikoiskokeet ovat vauhdikkaita ja teknisiä. Taso on sen verran kova, että jo kolmen kärkeen ajaminen vaatii puhtaan ja onnistuneen ajon. Mennään erikoiskoe kerrallaan. Eniten tyydyttäisi juuri se, että voin olla omaan suoritukseeni tyytyväinen.

Tiukassa taistelussa Kiviniemi saa laittaa parastaan, jotta pystyy tavoitteeseensa. Nuorukainen ajoi rohkaisevia tuloksia jo viime kaudella saatuaan alleen Skodan, joten sama potentiaali on edelleen olemassa.

– Auto on varmasti iskussa, mutta jotta tulosta tulee, koko paketin on toimittava. Kun niin tapahtuu, tulostakin tulee. Viime kesänä pystyin ajamaan kärkisijoille, enkä usko vauhtini siitä tippuneen, Kiviniemi sanoo.

Kiviniemen lisäksi TGS Worldwiden ilmoittamina Seinäjoella kilpailevat Teemu Asunmaa, Ville Pynnönen, sekä Pasi Lyytikäinen, kaikki Skoda Fabia R5 -autolla SM1-luokassa.

Teksti: TGS Worldwiden tiedote


Facebook kommentit