Tommi Järvinen tavoittelee Mikkelistä palkintosijoitusta – “Ajetaan oikeasti rallia”

16.2.2017 / 18:55
Tommi Järvinen avasi kautensa Tunturirallista SM2-luokan neljännellä sijalla (Kuva: Jani Salonen).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin SM2-luokassa ajava Tommi Järvinen hakee jatkoa hyvin alkaneeseen kauteen. Napapiiriltä kertyi mukavasti pisteitä ja sieltä saavutettu neljäs sija oli miehelle yllätys. Tästä luottamusta saaneena Järvinen lähtee tavoittelemaan Mikkelistä palkintosijoitusta.

– Tyrkätään huolella, ajetaan oikeasti rallia ja ollaan nopein Subaru-kuljettaja, Tommi Järvinen kertoo tavoitteistaan tiedotteessa.

Miehen olemuksesta huokuu luottamus ja kokeneen kilpakuljettajan voitontahto. Analyysit Tunturirallin aikatappioista Järvinen jättää sikseen, mutta myöntää, ettei pitänyt aikaerosta suhteessa kärkimiehiin. Tämän eron kuromiseksi tiimi on tehnyt paljon töitä ja testien parissa on vietetty aikaa. Meno tuntuu parantuneen nelivetoisen “ratsun” tullessa pala palalta tutummaksi. Järvinen antaa kiitosta tästä taustajoukoilleen, jotka mahdollistavat etenemisen kuvailemallaan “puoliammattilaisen harrastajan” uralla.

Mikkelin SM-ralli on Järviselle kolmas kerta Etelä-Savon vauhdikkailla teillä. Aikaisemmin meno on ollut haastavaa, keskeytyksiin painottunutta. Milloin syynä ulosajo tai tekniikan pettäminen. Tällä kertaa Järvinen toteaa vanhan viisauden olevan puolellaan, kolmas kerta toden sanoo.

Lähde: Rallybaronin tiedote


Facebook kommentit