Toomas Heikkiselle latvialainen tallikaveri – Reinis Nitiss kolmanneksi Audi-kuskiksi

20.2.2017 / 18:31
Reinis Nitiss siirtyy EKS-talliin Audi S1 -Supercarin puikkoihin. (kuva: FIAWorldrallycross.com)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin hallitseva tiimien maailmanmestari EKS on nimennyt Reinis Nitissin kolmanneksi kuljettajakseen MM-sarjaan. Tallissa ajaa myös Toomas ”Topi” Heikkinen.

Heikkisen jatkosopimuksen Audin tehdastallin statuksen saaneen EKS:n kanssa julkistettiin kaksi viikkoa sitten. Tallissa luonnollisesti jatkaa myös maailmanmestari ja tallin omistaja ja perustaja Mattias Ekström.

– Liittyminen maailmanmestaritiimiin on jokaisen kilpa-autoilijan unelma. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, olen erittäin iloinen, että Audi ja EKS luottavat minuun, Nitiss sanoi MM-sarjan tiedotteessa.

Nitiss saavutti S1600-luokan euroopanmestaruuden 2013. Seuraavana hän siirtyi Supercar-luokkaan ja voitti Norjan osakilpailun nuorimpana kuljettajana (18v) rallicrossin MM-historiassa.

– Olemme Audin kanssa tehneet valtavasti töistä kolmannen auton saamiseksi MM-sarjaan, ja olen iloinen, että se onnistui. Reinis on vahva kuljettaja. Vaikka hän on vasta 21-vuotias, hänellä on paljon kokemusta rallicrossista, sanoi EKS-tallin perustaja ja omistaja Mattias Ekström.

MM-sarja alkaa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna Espanjan Barcelonassa.

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula

Lue myös Loeb jatkaa rallicrossin MM-sarjassa


Facebook kommentit