Trial-moottoripyörien ajotapahtuma Kauppakeskus Myllyyn

23.2.2016 / 18:05

[ A- ] / [ A+ ]

Trial-moottoripyörien näyttävä kaksipäiväinen ajotapahtuma saapuu Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen, Kauppakeskus Myllyyn, Raisioon maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Trial-moottoripyörillä ei ole aiemmin ajettu näin suuressa mittakaavassa kotimaisessa kauppakeskuksessa. Viikonlopun täydentää polkupyörä-trial, lasten sähkömopojen koeajorata sekä eri puolille kauppakeskusta levittäytyvä uutuuspyörien näyttely. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Trial-moottoripyörille rakennetaan Kauppakeskus Myllyn sisälle, keskeiselle Myllyntorin alueelle 60 metriä pitkä trial-rata, joka sisältää lukuisia esteitä trukkilavoista kaivonrenkaisiin ja kaapelikeloihin.

Ajonäytöksissä nähdään Suomen tämän hetken ainoa kansainvälinen kuljettaja MM- ja EM-tasolta Timo Myöhänen, 12-kertainen Suomen mestari Joa Hindren sekä kaksi juniorikuljettajaa.

– Tapahtuma on jo lähtökohtaisesti mielenkiintoinen, koska tämänlaista ei ole aiemmin toteutettu kauppakeskuksessa. Uutuusarvon lisäksi liikunnallisuus sopii erinomaisesti Kauppakeskus Myllyn teemaan, joka korostuu jo tällä viikolla käynnissä olevalla Sporttiviikolla, Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Pertti Vikkula kertoo.

– Trial-tapahtuma sopii Myllyn imagoon täydellisesti, sillä laji viestii aktiivista otetta elämään. Mukana on myös yllätyksellisyyttä, kuten kauppakeskuksessa kuuluu ollakin.

Akrobaattisten trial-näytösten ohessa järjestetään perheen pienimmille mahdollisuus kokeilla eri kokoisia sähkötoimisia trial-mopoja erillisellä Electric Arena -rata-alueella. Pienin mopo on varustettu apupyörillä.

Eri puolille kauppakeskusta levittäytyvä tapahtuma sisältää myös offroad-moottoripyörien, katumoottoripyörien ja -mopojen, mopoautojen sekä ATV-laitteiden esittelyjä.

Moottoripyöräpainotteisessa tapahtumassa nähdään trial-radalla lauantaina myös polkupyörä-trialia Suomen huipulta, kun vuosien 2014 ja 2015 Suomen mestari Aleksi Sulkanen sekä tuore sisäratojen Suomen mestari Antti Jukarainen esittävät taitojaan.

– Odotan tapahtumaa innolla ja olen erittäin iloinen siitä, että Kauppakeskus Mylly sekä sen yritykset suhtautuvat todella positiivisesti tapahtumaan. Tunnelma on mukavan odottava, ja luvassa on varmasti upea show, Kauppakeskus Mylly Trialin promoottori Marko Vihriä ennakoi.

 


Facebook kommentit