Trial-moottoripyörien show kolmatta kertaa Myllyn kauppakeskuksessa

14.2.2018 / 06:38
Joa Hindrenin taidonnäyte Myllyssä viime vuonna (Kuva: Marko Vihriä).

[ A- ] / [ A+ ]

Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa, järjestetään kolmantena keväänä peräkkäin trial-moottoripyörien ajonäytöstapahtuma. Samassa yhteydessä toteutetaan myös vuoden 2018 uutuuksia esittelevä moottoripyöränäyttely.

Myllyssä, Raisiossa tapahtuu jälleen huikeita ja poikkeavia asioita, kun Turun Seudun Moottoriurheilijat järjestää Kauppakeskus Mylly Trial ja Moottoripyöränäyttely -tapahtuman maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, 3.-4. maaliskuuta. Viikonloppu sisältää useita trial-moottoripyörien ja -polkupyörien ajonäytöksiä kauppakeskuksen sisälle Myllyntorille rakennettavalla rata-alueella.

Kuljettajina toimivat Suomen parhaimmistoon lukeutuvat Joa Hindren ja Timo Myöhänen, sekä kaksi junioria. Mukana on myös espanjalainen fillari-trialin MM-mitalisti Javi Alonso.

Kauppakeskuksen käytäville levittäytyvä moottoripyöränäyttely esittelee mopojen, skoottereiden, kevytmoottoripyörien, moottoripyörien ja mönkijöiden uutuuksia. Nähtävillä on niin offroad, kuin katupuolenkin kulkuneuvoja, unohtamatta sähkötoimisia polkupyöriä. Mukana on myös moottoripyöräalan ulkopuolisia näytteilleasettajia.

Lisäksi käytäville rakennetaan lapsille sähkömopojen ajorata, jossa perheen pienimmät voivat käydä kokeilemassa sähkökäyttöisellä mopolla ajamista viiden euron hintaan.

– Voimme nyt puhua jo lyhyestä perinteestä tapahtuman suhteen, kun tuomme sen Myllyyn kolmantena keväänä perättäin. Kauppakeskuksen kävijämäärä kasvoi viime vuonna ensimmäisestä järjestämiskerrasta, mikä on hieno osoitus tapahtuman kiinnostavuudesta, Mylly Trialin tuottamisesta vastaava Marko Vihriä kertoo.

– Kasvatamme ja kehitämme tapahtumaa jälleen. Olemme saaneet lisää näytteilleasettajia aiempaan verrattuna, joten vaikuttaa siltä, että olemme oikealla tiellä. Nähtävää ja koettavaa riittää varmasti. Ja onhan kauppakeskukseen todella helppo tulla nauttimaan trial-näytöksistä, sekä moottoripyöristä shoppailun ja ruokailun ohessa, Vihriä lisää.

Kauppakeskus Mylly Trial ja Moottoripyöränäyttely -tapahtuma on avoinna Myllyn aukioloaikojen mukaisesti ja yleisölle maksuton.

 

 

Teksti ja video: Mylly Trialin tiedote


Facebook kommentit