Tulevaisuuden Tähden kilpailu päättyi rajuun ulosajoon – Kuva!

27.7.2018 / 17:30
Henri Hokkalan Tulevaisuuden Tähti -kilpailu päättyi ulosajoon (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Suomen MM-rallin Tulevaisuuden Tähti -kuljettajan Henri Hokkalan hyvin alkanut kilpailu päättyi seitsemännellä erikoiskokeella sattuneeseen rajuun ulosajoon.

Henri Hokkala ja kartanlukija Kimmo Pahkala olivat kuuden erikoiskokeen jälkeen WRC3-luokassa toisena, 14 sekuntia luokkaa johtaneesta Emil Bergkvististä jääneenä. Taistelu kärkisijoituksista tämän vuoden Suomen MM-rallin Tulevaisuuden Tähti -kuljettajan osalta päättyi kuitenkin seuraavalla, toiseen kertaan ajetulla Moksin erikoiskokeella, kun Hokkalan ohjastama Ford Fiesta R2T -auto lipsahti ulos tieltä ja edessä oli keskeytys.

Kuten kuvasta alapuolelta voi havaita, niin ulosajo on ollut varsin raju. Hokkala Racingin Facebook-sivulla tiedotettiin heti ulosajon jälkeen, että kuljettaja, sekä kartanlukija selvisivät tilanteessa ilman fyysisiä vammoja.

Bergkvist jatkaa WRC3-luokan kärjessä seitsemän ajetun erikoiskokeen jälkeen. Ero toisena olevaan Ken Torniin on 15,8 sekuntia ja kolmantena oleva Terry Folb on jäänyt kärjestä puolestaan 38,6 sekuntia. Rengasrikon kokenut Taisko Lario on viidentenä, eroa kärkeen on kertynyt minuutin ja 8,9 sekunnin verran.

 

Valitettavasti Neste Rally Finland on teamimme osalta ohitse. ??
Raju ulosajo erikoiskokeella Moksi2, miehistö ON KUNNOSSA!

Julkaissut Hokkala Racing Perjantai 27. heinäkuu 2018

 

Teksti: Jari Hotti, Jyväskylä – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit