Uudistunut WRC kiinnostaa, jo testi-ek:lle yleisöryntäys – “Kolme tuntia, kolme kilometriä”

18.1.2017 / 15:28

[ A- ] / [ A+ ]

Odotettu rallin MM-sarjan uusi kausi käynnistyy Monte Carlon MM-rallin testierikoiskokeella keskiviikkona. Läpi talven on ollut varsin selkeästi havaittavissa, että uudistuksia ennen kaikkea kalustopuolella kokenut MM-sarja kerää todella paljon kiinnostusta osakseen ja konkreettinen näyte tästä saatiin jo heti avausosakilpailun aattona.

Rallin MM-sarjan osakilpailuihin turistimatkoja jo 15 vuoden ajan järjestänyt brittiläinen Rallytravel tviittasi keskiviikkona Twitter-tilillään kuvan, joka on otettu Monte Carlon MM-rallin testierikoiskokeen lähettyviltä. Autoja on ennenkin nähty runsaasti MM-rallin erikoiskokeiden lähettyvillä teiden varsilla, siinä ei ole mitään uutta. Mutta Rallytravelin teksti sen sijaan kertoo tilanteesta kaiken olennaisen, varsinkin kun puhutaan testierikoiskokeesta.

– Autoja parkissa kolmen kilometrin matkalla jo kolme tuntia ennen testierikoiskokeen starttia! Uudet autot ovat tuoneet “kuumeen” takaisin WRC:hen, Rallytravel kirjoittaa.

Monte Carlon MM-rallin shakedown eli testierikoiskoe käynnistyy keskiviikkona kello 17.00 Suomen aikaa. Rallin ensimmäinen erikoiskoe ajetaan myöhään torstai-iltana. UrheiluUutiset.com seuraa rallin tapahtumia tiiviisti koko viikon ajan.

 

 

Lue myös! WRC faktat 1/2017: Monte Carlon MM-rallin tärkeimmät tiedot ja aikataulu (18.1.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Kuva: Hyundai Motorsport


Facebook kommentit