Valtteri Bottas Duathlon jälleen elokuussa Nastolassa – “Viime vuoden tapahtuma onnistui yli odotusten”

12.2.2018 / 07:56
Valtteri Bottas ja Supermarsu Lahdessa, Duathlonin Talvirieha -tapahtumassa (Kuva: Elias Outakivi).

[ A- ] / [ A+ ]

Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuma järjestetään myös tänä vuonna Valtterin kotiseudulla Lahden Nastolassa. Duathlonissa kisataan Liikuntakeskus Pajulahden pururadoilla kahdessa lajissa, maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Tapahtuma käynnistettiin viime lauantaina Talviriehassa Lahdessa, Radio- ja tv-museo Mastolassa.

Sunnuntaina 19. elokuuta järjestettävässä Valtteri Bottas Duathlon -tapahtumassa on kaksi kilpailuluokkaa: Perhe Duathlon, sekä Valtteri Bottas Duathlon -kisalähtö. VBD-kisalähtö on kovatasoinen haaste kovimmallekin urheilijalle. Moni kisaan startannut urheilija yllättyi kilpailun tasosta.

– Viime vuoden tapahtuma onnistui yli odotusten. Panostimme rataprofiiliin ja kilpailijoiden tapahtumafiilikseen. Rata oli yllättävän rankka ja erityisesti pyöräilyosuus oli tiukka. Treenit elokuuta varten on jo aloitettu ja aion ehdottomasti parantaa aikaani, Bottas kommentoi nimeään kantavan tapahtuman tiedotustilaisuudessa Lahdessa lauantaina.

Viime vuonna Perhe Duathlonissa kisasi 56 joukkuetta.

– Perhe Duathlonin suosio yllätti ja tänä vuonna panostamme siihen entistä enemmän. Viime vuonna nuorimmat kilpailijat olivat 4-5-vuotiaita ja he olivat aivan innoissaan mukana. Kisaa voi tulla seuraamaan koko perheen voimin, sillä monet yhteistyökumppanit pitävät huolen, että jokaiselle riittää tekemistä päivän aikana. Koko perheelle suunnattu ohjelma julkaistaan kevään aikana, Bottas taustoittaa.

Viime vuoden tavoin tapahtuma järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa.

– Pajulahti toimi kilpailupaikkana erinomaisesti. Nastolassa on hyvät mahdollisuudet urheilla ja harrastaa monipuolisesti. Tapahtuman tarkoitus onkin kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä enemmän, Bottas korostaa.

Valtteri Bottas Duathlonin kansainvälinen hyväntekeväisyyskohde on Starlight-järjestö. Starlightin tavoitteena on tuoda iloa ja hyvää mieltä vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä elämään. Bottas on ollut mukana Starlight-järjestön toiminnassa jo useamman vuoden.

Tutustu! Valtteri Bottas Duathlonin kotisivut

Teksti: Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman tiedote


Facebook kommentit