Video! DTM-kilpailussa draamaa varikolla – Ratavirkailija ja kaksi mekaanikkoa sairaalaan

3.6.2018 / 16:17
Hallitseva DTM-mestari Rene Rast Hockenheimin radalla (Kuva: Audi Mediacenter).

[ A- ] / [ A+ ]

Rata-autoilun DTM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Hungaroringin radalla Unkarissa. Viikonlopun toisessa kilpailulähdössä sunnuntaina koettiin dramatiikkaa varikon puolella, kun yksi ratavirkailija ja kaksi mekaanikkoa jäivät autojen alle.

DTM:n viikonlopun toinen kilpailulähtö Hungaroringin radalla Unkarissa jouduttiin keskeyttämään punaisella lipulla, kun lähdöstä oli ajettu vasta muutama kierros. Vesisade yltyi sen verran kovaksi, että kuljettajat ajoivat varikolle vaihtamaan autoihinsa märän kelin renkaat.

Varikkosuora oli kuitenkin sateen kastelemana erittäin liukas ja ensimmäisenä tämän sai kokea kilpailua tuossa vaiheessa johtanut Lucas Auer, jonka Mercedes liukasteli varikkopilttuun edessä sillä seurauksella, että ratavirkailija jäi auton alle. Heti perään BMW-kuljettaja Bruno Spengler ei onnistunut pitämään autoaan hallinnassa varikon puolella, vaan useampi mekaanikko joutui auton jyräämäksi.

DTM julkaisi myöhemmin tiedotteen missä ilmoitettiin, että sekä ratavirkailija, että mekaanikot on viety sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Ratavirkailija loukkaantui vakavasti ja mekaanikot puolestaan saivat keskitason vammoja. Kenenkään loukkaantunut tila ei kuitenkaan ole kriittinen.

Muokattu maanantaina 4.6.2018 klo 3.40. Video tapahtuneesta poistettiin DTM:n viralliselta YouTube-kanavalta sunnuntai-illan aikana. Yksityishenkilön YouTubeen lataaman videon voit katsoa täältä.

 

Hae Lainaa

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit