Video! Duudsonit-Jarppi tähdittää FinRX-kilpailua – Näin taittui tv:stä tuttu Audi Hyvinkäällä

22.8.2019 / 15:20
Crazy Mike ja Jarno "Jarppi" Leppälä (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallicrossin FinRX-sarjan kauden neljäs osakilpailu ajetaan sunnuntaina Hyvinkään Vauhtipuistossa. Mukana kilpailussa nähdään myös Duudsoneista tuttu Jarno “Jarppi” Leppälä.

Jarno “Jarppi” Leppälä on ollut vuosien saatossa tuttu näky erilaisten autojen ratissa maailmankuulun Duudsonit-ryhmän tv-ohjelmissa, mutta virallisissa kilpailuissa ei pohjanmaalaista hurjapäätä ole juurikaan nähty. Pari vuotta sitten Leppälä osallistui Tunturiralliin ja vuonna 2014 hän osallistui rallicrossin SM-sarjan osakilpailuun Hyvinkäällä.

Sunnuntaina Hyvinkään Vauhtipuistossa Leppälä kilpailee Mauri “Crazy Mike” Uuskosken tiimikaverina FinRX-sarjan kauden neljännessä osakilpailussa.

– Onhan tuo ajaminen hauskaa hommaa! Sarvet kasvaa päähän, kun mennään viivalle. En näyttänyt niille vielä kaikkia, mitä osaan. Kukahan tuloo toiseksi, V1600-luokkaan Fiatilla osallistuva Leppälä kommentoi tuttuun tyyliinsä Crazy Miken tiedotteessa, ajettuaan ensimmäiset testit tulevalla kilpailukalustollaan Hyvinkään radalla pari viikkoa sitten.

Siinä missä Leppälälle, Duudsonit-Jarpille, edessä oleva kilpailu on rallicrossissa toinen, niin Crazy Mike sen sijaan on lajin parissa jo kokenut kettu. Tänä vuonna Crazy Mike on nähty mukana kaikissa FinRX-sarjan osakilpailuissa ja kun kautta on ajamatta kaksi osakilpailua, on Peugeot-kuljettaja KRC1-luokan pisteissä toisena, 16 pisteen päässä sarjajohtaja Marko Matikaisesta.

– Hyvinkään rata on tuttu ja käyn siellä paljon testaamassa. Peugeotissa on nyt toinen varamoottorina toiminut kone kiinni. Edellisessä oli jo kilometrejä takana ja eron parempaan suuntaan huomasi toisessa moottorissa. Kyllä voitosta lähdetään ajamaan, Crazy Mike vakuuttaa.

UrheiluUutiset.com pääsi pari vuotta sitten todistamaan läheltä Duudsonit-Jarpin ajotaitoja (katso video alapuolelta), kun hän kyyditsi mediaa Hyvinkään Vauhtipuistossa autolla, joka lienee yksi Suomen tunnetuimmista autoista ilman kilpailuhistoriaa.

– Kyseessä on Crazy Miken stunttiauto, millä hän tekee kaikenlaista showta. Ja itse asiassa sama auto millä Teemu Selänne aikoinaan hyppäsi aika komean leiskautuksen Possessa, Leppälä taustoitti.

Jarno “Jarppi” Leppälä täytti pari viikkoa sitten 40 vuotta. UrheiluUutiset.com onnittelee!

 

 

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit