Video! Latvala törmäsi Meksikossa tuttuun faniinsa – Nyt taittui jo englantikin

18.3.2018 / 04:03
Jari-Matti Latvala on yksi rallin MM-sarjan suosituimpia kuljettajia (Kuva: Toyota Gazoo Racing).

[ A- ] / [ A+ ]

Jari-Matti Latvala on jo pitkään lukeutunut rallin MM-sarjan suosituimpiin kuljettajiin, jolla faneja löytyy ympäri maailmaa. Yksi heistä on meksikolainen Regina.

Jari-Matti Latvala, 32, on rallin MM-sarjan tämän hetken kokenein kuljettaja, kun mittariksi otetaan ajetut MM-startit. Latvala debytoi rallin MM-sarjassa jo vuonna 2002 ja viime viikonloppuna Meksikossa ajettu MM-ralli oli töysäläiselle jo uran 185. rallin MM-sarjassa. Latvalan edellä tässä tilastossa ovat enää Carlos Sainz (196), sekä Petter Solberg (188).

Vaikka Latvala ei olekaan rallin maailmanmestaruutta urallaan vielä saavuttanut, niin 17 MM-osakilpailuvoittoa, 61 palkintosijoitusta, sekä ennen kaikkea Latvalan iloisuus, valoisuus ja positiivinen elämänasenne ovat tuoneet vuosien saatossa ison määrän faneja ympäri maailmaa. Latvala on yksi niistä kuljettajista autourheilun huipulla, jolla on aina aikaa faneille, ollaan sitten “keskellä” MM-rallia tai MM-rallien ulkopuolella.

Maaliskuussa 2017 Meksikon MM-rallin aikaan Latvalan edustama Toyota Gazoo Racing -talli julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, joka hyvin osoitti sen millainen huippu-urheilija ja ennen kaikkea millainen ihminen Latvala on. Toyotan varikolla sankariaan odotti pieni meksikolaistyttö, joka oli pukeutunut päästä varpaisiin Toyotan ja Latvalan fanituotteisiin. Latvalan nähdessään pieni tyttö ehti sanoa vain “hello”, kunnes nuorelle fanille epätodellinen tilanne sai tunteet pintaan.

– Onko kaikki ok, enhän vaan säikäyttänyt sinua, Latvala kysyi tytöltä.

Itkun keskeltä tyttö nyökkäsi Latvalan suuntaan, “kaikki ok”. Latvalan kehuessa tytön Toyota-aiheista vaatetusta, tyttö halasi sankariaan. Yhteistä puhekieltä ei tällä kertaa löytynyt, Latvala kun ei puhu espanjaa, eikä tyttö osannut englantia, mutta toisaalta eipä se tässä kohtaa kumpaakaan, ei kuljettajaa, eikä fania haitannut yhtään.

Kyseinen video on kerännyt Toyota Gazoo Racingin Facebook-sivulla yli 10000 tykkäystä, lähes 9000 jakoa ja lähes 800000 katselukertaa.

Vuotta myöhemmin rallikaravaani saapui jälleen Meksikoon ja mikään kovin suuri yllätys ei ollut se, että Latvala törmäsi varikolla tuttuun faniinsa.

– Katsokaa kenet löysin odottamasta minua huoltoparkissa, Latvala kirjoitti Twitter-tilillään.

Nyt selvisi myös se, että Latvalan meksikolaisfani on nimeltään Regina ja Latvalan toisessa twiitissä ollut video osoitti myös sen, että vuoden aikana Regina oli ehtinyt harjoittelemaan jo hieman englanninkieltäkin.

– Vieläkö muistat minut, Regina kysyy Latvalalta.

– Kyllä muistan, minä tulen aina muistamaan sinut, Latvala vastaa hymyillen.

Lopuksi Regina ojensi Latvalalle vielä lahjaksi käsirannekkeen.

– Kiitos Regina hienosta lahjasta ja ystävällisyydestäsi, Latvala twiittasi tapaamisen jälkeen.

 

Rally Mexico – Little Rally FanTouching fan moments. This little girl was waiting at the TOYOTA GAZOO Racing WRT’s Service at the Leon Service Park to meet her hero. She was wearing Jari-Matti clothing from head to toe. Naturally this kind of dedication is not left unrecognized.

Julkaissut TOYOTA GAZOO Racing WRC 12. maaliskuuta 2017

 

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit