MOTORSPORT

Video! Onko tässä rallivuoden erikoisin ulosajo?

Italian Dronerossa huhtikuun viimeisenä viikonloppuna ajetussa Valli Cuneesi Rallissa nähtiin todella erikoinen ulosajo.

Kyseessä oli kilpailun neljäs erikoiskoe, kun luokkajohdossa kolmen erikoiskokeen jälkeen ajanut Mattia Giordano Barberis saavutti edellään lähteneen ja hitaasti edenneen Giuseppe Bernardin. Kiire tottakai oli päästä ohi, mutta kuten videolta voi hyvin huomata, niin tässä kohtaa sitä kiirettä oli ehdottomasti liikaa. Enempää ei videosta kannata tekstin muodossa paljastaa, vaan se kannattaa jokaisen katsoa alapuolelta ihan itse.

Sekä Barberiksen, että Bernardin kilpailu päättyi keskeytykseen tämän tapahtuman seurauksena. Erityisesti Barberiksen kommentit olivat varmasti tuoreeltaan tapahtuneen jälkeen sitä kuuluisaa sensuroitua osastoa ja ne kuultuaan olisi todennäköisesti oppinut kaikki italiankieliset kirosanat.

Mukana Valli Cuneesi Rallissa nähtiin myös Fordin vanhempi WRC-auto, jolla Teemu Suninen kilpaili Bettegan muistokilpailussa vuonna 2017. Ja mikäli Mads Östberg on kiinnostunut löytämään auton, jolla hän ajoi uransa toistaiseksi ainoan MM-voittonsa (Portugali 2012), niin tämä kyseinen Ford on juuri se sama auto. Alessandro Gino voitti yleiskilpailun 24,4 sekunnin erolla ennen toiseksi sijoittunutta Sebastien Carronia, joka oli liikkeellä Volkswagen Polo R5:llä.

 

 

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com

YouTube-video: Matteo Raggi

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com