Video! Rovanperän rajusta ulosajosta jälleen uutta videomateriaalia

1.5.2018 / 11:03
Kalle Rovanperä kilpaili Argentiinassa ensimmäistä kertaa (Kuva: Skoda Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

Kalle Rovanperän rajusta ulosajosta Argentiinan MM-rallissa viime sunnuntaina on maailmalle levinnyt runsaasti katsojien kuvaamaa videomateriaalia.

Kalle Rovanperän ja kartanlukija Jonne Halttusen taistelu Argentiinan MM-rallissa WRC2-luokan voitosta tiimikaveri Pontus Tidemandia vastaan päättyi kärkipaikalta rajuun ulosajoon toiseksi viimeisellä erikoiskokeella. Rallin suoraa tv- ja nettilähetystä, sekä tulospalvelua seuranneet olivat ihmeissään, sillä Rovanperän kellottamat hurjat väliajat pyörivät WRC-kuljettajien välissä ja puuppolalainen jätti taakseen useita nimimiehiä.

Rovanperän kilpailu päättyi kuitenkin yhteen nuottivirheeseen ja siitä seuranneeseen ulosajoon.

– Yhteen täytenä ajettavaan vasempaan tultaessa huomasin, että seuraava oikea olikin selvästi tiukempi mitä olin nuottiin sen merkannut ja siinä vaiheessa ei ollut muuta tehtävissä kuin odottaa että mihin sitä päädytään parkkiin. Käsi ylös siis oman virheen merkiksi, tästä virheestä opitaan ja ensi kerralla nuottikin on varmasti kohdillaan siinä paikassa, Rovanperä kommentoi Facebook-sivullaan.

Hurjasta ulosajosta selvittiin onneksi ilman loukkaantumisia, niin kuljettajan, kartanlukijan, kuin katsojienkin osalta. Tämä viimeisin julkaistu video on ehdottomasti nähdyistä videoista lähimpää kuvattu.

 

Otro vídeo más que se viraliza del accidente de Rovanperä

Henkilön Nano 22 Del Rally (@nano22rally) jakama julkaisu

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti


Facebook kommentit