Video! Tänakin hurja ulosajo tarttui katsojan kameraan – “Erittäin nopea kohta”

24.1.2020 / 11:45
Ott Tänakin avauskilpailu Hyundailla päättyi ulosajoon (Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool).

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin hallitseva maailmanmestari Ott Tänak ajoi rajusti ulos Monte Carlon MM-rallin toisen ajopäivän toisella erikoiskokeella.

Ensimmäistä kilpailuaan Hyundai-tallissa ajanut Ott Tänak, rallin hallitseva maailmanmestari, oli kolmen erikoiskokeen jälkeen kokonaistilanteessa neljäntenä. Virolaisen ero kärjessä ajaneeseen tallikaveriin, Thierry Neuvilleen, oli 10,3 sekuntia. Tänakin ja kartanlukija Martin Järveoja voittotaistelu päättyi kuitenkin seuraavalla, kilpailun neljännellä erikoiskokeella.

Tänakin ohjastama Hyundai lipsahti kovasta vauhdista ulos tieltä ja kuten alapuolella oleva video (kuvaus: Puuppola Racing Team) osoittaa, ulosajo oli todella raju.

– Toivottavasti Ott on kunnossa. Se oli erittäin nopea kohta missä hän ajoi ulos, Sebastien Ogier kommentoi erikoiskokeen maalissa.

Ensitietojen mukaan sekä Tänak, että Järveoja selvisivät ulosajosta ilman vakavia vammoja. Kaksikon jatkaminen Ralli 2 -säännöllä lauantaina lienee lähes mahdotonta, näin kovavauhtisessa ulosajossa kun auton turvakaari on varmasti ottanut sen verran kovaa osumaa.

 

 

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit