Video! Toyota järjesti hienon yllätyksen 91-vuotiaalle suomalaismiehelle – “Tää on ihan selittämätöntä”

7.7.2017 / 12:20

[ A- ] / [ A+ ]

Onnistunut markkinointi on tehdä sellaista markkinointia, mikä jää ihmisille hyvin mieleen ja ennen kaikkea saa hymyilemään. Toyota Suomi ainakin onnistui näissä kahdessa asiassa uusimmalla mainosvideollaan.

91-vuotias suomalaismies, joka nauttii suuresti ajamisesta. Toyota, sekä suomalainen nopea rallitie. Miikka Anttila, Suomen MM-rallissa heinäkuun lopulla MM-sarjan historian kokeneimmaksi kartanlukijaksi nouseva rallin todellinen ammattilainen. Muuta ei sitten tarvitakaan ja tietysti kaikki tapahtuu yllätyksenä.

Enempää ei kannata kertoa etukäteen, vaan se kannattaa itse katsoa alapuolella olevalta videolta. Tulokaskauttaan rallin MM-sarjassa ajava Tommi Mäkisen johtama Toyota Gazoo Racing on kahdeksan ajetun osakilpailun jälkeen valmistajien MM-pisteissä kolmantena. Jari-Matti Latvala on ajanut tallille tällä kaudella yhden voiton, sekä kaksi kakkossijaa ja on kuljettajien MM-pisteissä kolmantena.

Suomen MM-ralli ja Toyota Gazoo Racingin “kotiralli” ajetaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Jyväskylän ympäristössä.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

Kuva: Toyota Gazoo Racing
Video: Toyota Suomi


Facebook kommentit