Video! Venäläiskuljettajan testionnettomuudessa myös onnea matkassa

5.5.2019 / 17:50
Sergey Remennik (Kuva: Jorge Cunha / DPPI).

[ A- ] / [ A+ ]

Sergey Remennik ei pystynyt osallistumaan tänä viikonloppuna ajettuun Espanjan EM-ralliin, venäläisen ajettua rajusti ulos kilpailuun valmistavissa testeissä maanantaina.

Sergey Remennik, 35, kolhi autoaan testipätkällä maanantaina kahteenkin otteeseen ja molemmilla kerroilla mukana oli myös onnea. Ensimmäisellä kerralla (video alapuolella, 0.00 kohdasta eteenpäin) Remennik täräytti autonsa keula edellä kaiteeseen, joka onneksi ei pettänyt ja auto kuljettajan ja kartturin kera pysyi tiellä, eikä ajautunut rotkoon.

Remennik jatkoi testejä, mutta seuraava osuma (videolla kohdasta 0.37 eteenpäin) olikin sitten sen verran kova, että auton keula kärsi niin pahat vauriot, että Remennik ei pystynyt osallistumaan varsinaiseen kilpailuun. Tässäkin rytäkässä oli mukana onnea, sillä auto jäi “roikkumaan” kaiteen päälle, eikä jatkanut matkaansa alas vuorenrinnettä.

Vaikka pettymys oli kova, niin Remennikilta löytyi silti hyvää mieltä ja huumoria kilpailun aikaan, mistä osoituksena alapuolella oleva toinen video. Siinä Remennik tsemppaa kilpakumppaniaan Juan Carlos Alonsoa, joka taisteli kilpailussa ERC2-luokan kärkisijoista. Alonso joutui kuitenkin keskeyttämään kolme erikoiskoetta ennen maalia luokan toiselta sijalta.

ERC2-luokkaan osallistui Espanjan EM-rallissa kuusi kilpailijaparia ja voittoon ajoi isäntämaan Alberto Monarri, yli 10 minuutin erolla ennen toiseksi sijoittunutta Zelindo Melegaria. Remennik sijoittui viime vuonna rallin EM-sarjan ERC2-luokan loppupisteissä toiseksi ja vuotta aiemmin kolmanneksi. Portugalin EM-rallissa kuluvan vuoden maaliskuussa Remennik ajoi ERC2-luokassa toiseksi.

Remennik ilmoitti kilpailevansa seuraavaksi Latvian EM-rallissa, joka ajetaan 24.-26. toukokuuta.

 

 

 

Sergei Remennik & Mark Rozin after crash at Rally Islas Canarias tests still stays happy and support their rivals from ERC2 ?? Great sportsmanship and great humour??
P.S. Watch till the end??

Julkaissut World Of Petrol Perjantaina 3. toukokuuta 2019

 

Lue myös! Espanjan EM-rallin testeissä pelti rytisi – Kaksi autoa päällekkäin rotkossa (2.5.2019)

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com

YouTube-video: GranCanariaTv.com


Facebook kommentit