Ville Pynnösellä jälleen edessään uusi elementti – “Oppimassa ollaan”

28.9.2018 / 14:01
Ville Pynnönen Sastamalan SM-rallissa syyskuun alussa (Kuva: Jari Hotti).

[ A- ] / [ A+ ]

Toista ralliaan rallin SM-sarjan SM1-luokassa ajavalla Ville Pynnösellä on edessään ensimmäinen pimeässä ajettava ralli. Pynnönen on kuitenkin päässyt jo sinuiksi Skoda Fabia R5 -auton kanssa ja lähtee luottavaisin mielin kohti ennalta tuntemattomia reittejä.

– Viikonloppuun lähdetään pikkuisen flunssan säestämänä, mutta silti hyvissä fiiliksissä. Jälleen kerran tiedossa on täysin tuntematonta reittiä ja nyt mukana on pimeässä ajamista, josta ei ole mitään kokemusta ennen tätä kisaa. Mutta oppimassa ollaan ja pyritään ottamaan täysi hyöty irti, Pynnönen suunnittelee.

Pynnönen starttaa viikonloppuun SM1-luokan 17. sijalta ajettuaan luokan pisteistä tällä kaudella siis vasta kerran.

– Auto on jo varsin tuttu ja koko ajan olen enemmän sinut sen kanssa. Tämä on myös näkynyt tuloksissa ja siinä, että heti kilpailun alusta lähtien on päässyt suht’ lähelle sen hetken taitotasoa. Enää ei tule kovin suurta tappiota ensimmäisillä erikoiskokeilla, Pynnönen kuvailee.

Turun ja Salon seudulla kaksipäiväisenä kilpailuna ajettava rallin SM-sarjan kauden viimeinen osakilpailu käynnistyy perjantai-iltana Metsämäen raviradalta.

 

 

Teksti: TGS Worldwiden tiedote
Video: Pynnönen Racingin virallinen YouTube-kanava


Facebook kommentit