Volkswagen osaa nauraa itselleen: “Tässä todellinen syy” – Video!

23.12.2016 / 22:11

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjaa kolme viimeisintä kautta dominoinut Volkswagenin rallitalli on tullut mestaruuksien ja voittojen lisäksi tunnetuksi myös YouTube-videoistaan, jotka ovat naurattaneet rallin ystäviä ympäri maailman. Viimeisimmällä videollaan Volkswagen näyttää pystyvänsä nauramaan myös itselleen, kun ilmi tulee se “todellinen syy” rallin MM-sarjasta vetäytymiselle.

Volkswagen Motorsport yllätti koko rallimaailman marraskuussa, kun se ilmoitti vetäytyvänsä rallin MM-sarjasta välittömästi kauden 2016 jälkeen. Volkswagen voitti vuosina 2013-2016 sekä valmistajien, että kuljettajien maailmanmestaruudet jättäen muille talleille käytännössä vain murusia.

Joulun alla saksalaistalli julkaisi suositulla YouTube-kanavallaan “Volkswagen Rally The World” videon, missä vihdoin ja viimein paljastuu “se todellinen syy” rallin MM-sarjasta vetäytymiselle.

– Meidän täytyy saada tämä pois harteiltamme. Tässä todellinen syy sille miksi emme osallistu rallin MM-sarjaan vuonna 2017. Katso ainutlaatuista kuvamateriaalia uuden POlo WRC -auton esittelystämme ja näet kuinka kaikki meni katastrofaalisesti pieleen, videon esittelyteksti kertoo.

Katso video yläpuolelta!

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti
Kuva etusivulla: Volkswagen Motorsport
Video: Volkswagen Rally The World (YouTube)


Facebook kommentit