WRC 2-luokassa tunteet kävivät kuumina: “Hän on hullu!”

23.1.2016 / 13:45

[ A- ] / [ A+ ]

Monte Carlon MM-rallissa WRC 2-luokassa nähtiin erikoinen tapahtuma 10. erikoiskokeella, kun huikeassa vauhdissa ollut espanjalainen Peugeot-kuljettaja Jose Antonio Suarez saavutti matkan aikana edellään ajaneen ranskalaisen, Citroenilla ajavan Quentin Giordanon. Ohitus ei kuitenkaan tapahtunut ainakaan ranskalaisen mielestä kovinkaan herrasmiesmäiseen tyyliin.

Jose Antonio Suarez kellotti WRC 2-luokassa 10. erikoiskokeelle huikean pohja-ajan voittaen toiseksi ajaneen Fordin Elfyn Evansin peräti 16,3 sekunnilla. Luokassa vasta sijalla 10. oleva Suarez oli yleiskilpailussakin erikoiskokeella kuudenneksi nopein lyöden mm. WRC-Fordilla ajaneen Mads Östbergin. Suarezin vauhti oli ollut sen verran hurjaa matkan aikana, että hän oli joutunut ohittamaan edellään lähteneen Quentin Giordanon, joka maalissa raivosi espanjalaisen työntäneen hänet ulos tieltä ohitustilanteessa.

– Espanjan mies työnsi minut liukkaalla tiellä ulos tieltä kuoppaan, eikä hidastanut ohittaessaan yhtään! Hän on hullu! Ja kaiken lisäksi kartanlukijani (Valentin Sarreaud) vielä loukkaantui tilanteessa, Giordano kommentoi raivoissaan medialle.

Teksti: Jari Hotti @JariHotti


Facebook kommentit