MOTORSPORT

Alex Forsström joutui jättämään Latvian EM-rallin väliin – “Nyt aletaan suunnittelemaan tulevaa”

Viikonloppuna ajettavan Latvian EM-rallin suomalaisedustus kuljettajien osalta putosi kolmesta kuljettajasta kahteen, kun Alex Forsström ilmoitti jättävänsä kilpailun väliin.

Alex Forsströmin oli tarkoitus kilpailla Latvian EM-rallissa TGS Worldwide -tiimin Opel Adam R2 -autolla, mutta 21-vuotias nuorukainen ilmoitti Facebook-sivullaan, että osallistuminen on peruttu.

– Valitettavasti jouduttiin peruuttamaan osallistuminen Liepajan junnu-EM:ään. Edessä olisi ollut hieno taistelu alle 27-vuotiaiden luokassa ja mielessä oli jo viime vuoden kakkossijan parantaminen. Nyt kuitenkin aletaan suunnittelemaan tulevaa, pysykää kuulolla, Forsströmin Facebook-sivulla kirjoitetaan.

EM-sarjan tiedotteessa Forsström täsmensi poisjääntiään.

– Valitettavasti meidän täytyi perua osallistuminen tähän ralliin henkilökohtaisten syiden takia, Forsström sanoo.

Viime vuonna Forsström ajoi Latvian EM-rallissa upeasti U27 Juniorit -luokassa toiseksi. Tänä vuonna Forsström on kilpaillut viisi rallia, joista kolme Opel Adam R2:lla ja kaksi Skoda Fabia R5:llä. Viidestä rallista neljä on päättynyt keskeytykseen.

Lue myös!

Huttunen metsästää Euroopan mestaruutta, mutta vailla paineita – ”Ei vaikuta loppukauden ohjelmaan” (6.10.2017)
Rovanperä vastaanotti kilpakumppanit kotikentälleen aika-ajojen ykkösenä – “Minulla ei ole täällä mitään todistettavaa” (6.10.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com