MOTORSPORT

Crazy Mike vaikeuksien kautta kolmanneksi Kouvolassa – “Polttoaine oli viallista”

Mauri “Crazy Mike” Uuskosken rallicrossin NEZ-sarjan Kouvolan osakilpailu oli täynnä vaikeuksia, joten kolmas tila on siihen nähden hyvä tulos.

Lauantain vapaissa harjoituksissa kaikki oli vielä hyvin ja auto toimi loistavasti. Ensimmäisessä alkuerässä meno oli kuitenkin nihkeää ja Mauri “Crazy Mike” Uuskoski oli NEZ2000-luokan neljäs. Toinen erä epäonnistui myös, kun hän oli kuudes.

– Saimme lauantain jälkeen selville, että polttoaine jota käytimme, oli viallista. Toisella bensalla auto toimi sunnuntaina paremmin. Olin sunnuntaina kolmannessa erässä kolmas, Uuskoski kommentoi.

Finaaliin alkuerien suoritukset toivat finaaliin viidennen lähtöpaikan. Finaalissa Uuskoski kuitenkin taisteli kolmanneksi, vaikka viimeisellä kahdella kierroksella ilmeni lisää ongelmia.

– Sain aika hyvän lähdön, mutta moottori alkoi käymään huonosti lopussa. Oli työ ja tuska pitää tuo kolmas paikka, Uuskoski sanoi.

Ero Kouvolassa voittaneeseen Tero Parkkiseen kasvoi sarjapisteissä nyt kuuteen pisteeseen. Sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan jo ensi viikonvaihteessa Tanskan Nysumin radalla. Toisena pisteissä oleva Uuskoski ei ole kuitenkaan luovuttanut mestaruustaistelun suhteen.

– Laitetaan auto kuntoon ja taistellaan loppuun asti, Uuskoski päätti.

Teksti ja kuva: Mauri “Crazy Mike” Uuskosken tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com