MOTORSPORT

Elias Niskanen F4 NEZ -sarjaan: “Tavoitteeni on nousta huipulle”

Hallitseva Formula Ford -luokan suomenmestari Elias Niskanen, 16,  kilpailee alkavalla kaudella Pohjois-Euroopan F4 NEZ -sarjassa. 

Niskanen ajaa sarjassa Tatuus-Abarth -kalustolla. Hän on kilpaillut kaksi kautta Suomen Formula Ford -kisoissa, ja on ajanut mm. rataennätykset Kemoran ja Ahveniston radoille. Niskanen ajoi viime kaudella myös yhden kisan Espanjan F4-sarjassa.

– F4-autot ovat oikein hienoja. Niissä on enemmän pitoa, ja mutkanopeudet ovat korkeammat kuin Formula Fordeilla. Tavoitteeni on nousta huipulle ja tehdä tästä tulevaisuudessa ammattini. F4 NEZ -sarja on oivallinen paikka nuorille kuljettajille, koska autot ovat samanlaisia ja vain ajaminen ratkaisee. Kilpailu on kovaa, mutta minulla on kaikki mahdollisuudet taistella mestaruudesta, Niskanen sanoo.

Sarjan kalenteria ei ole vieläkään vahvistettu, mutta F4 NEZ -sarjan pitäisi käynnistyä Venäjän Sotshin radalta F1-kisan yhteydessä vappuviikonloppuna.

Lue myös: Juuso Puhakka mukaan F4 NEZ -sarjaan 

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com