MOTORSPORT

Eric Camilli yllättää – Lähdössä mukaan Volkswagenin R5-auton kehitystyöhön

Vain yhden rallin tänä vuonna ajaneen Eric Camillin nimeä ei näy Korsikan MM-rallin osallistujalistalla. Camilli otti kantaa tilanteeseensa Instagram-tilillään tarjoten samalla varsin yllättävän tiedon tulevaisuuden kuvioistaan.

Eric Camilli, 30, avasi kuluvan vuoden rallien osalta Monte Carlossa tammikuussa, missä MM-sarjan kauden avausosakilpailu M-Sportin Ford Fiesta R5 -autolla WRC2-luokassa päättyi keskeytykseen tekniikkamurheiden seurauksena. Ruotsissa ja Meksikossa Camillia ei nähty ja moni odottikin ranskalaisen ilmestyvän kotikilpailuunsa, Korsikan saarella ajettavaan seuraavaan MM-ralliin, mutta toisin kuitenkin kävi.

Yksi Camillin faneista esitti kysymyksen aiheeseen liittyen Camillin Instagram-tilillä, johon Camilli myös vastasi.

– Toivottavasti pääsemme taas pian ajamaan M-Sportin kalustolla. Pitää olla kärsivällinen ja valmistautua huolella siihen, kun se mahdollisuus tulee, Camilli korostaa.

Korsikan MM-rallissa M-Sport Fordin autoilla WRC2-luokassa kilpailevat Gus Greensmith, sekä Nil Solans. Sen lisäksi, että Camilli odottaa seuraavaa mahdollisuuttaan brittitallissa, niin ranskalainen täräyttää Instagram-vastauksessaan myös yhden varsin ison yllätyksen. Camilli saatetaan nähdä mukana Volkswagenin tänä vuonna kilpailukäyttöön tulevan uuden R5-auton kehitystyössä.

– Meillä on myös mahdollisuus ajaa Volkswagenia tänä vuonna ja osallistua Polo R5 -auton kehitystyöhön, Camilli sanoo.

Siinä missä Camillin kilpailut MM-sarjassa WRC-autolla eivät ole juurikaan hurraa huutoihin aiheita tarjonnut, niin WRC2-luokassa R5-autolla hän on tehnyt hyvää työtä. Vuonna 2015 Camilli ajoi kolmessa MM-rallissa WRC2-luokan palkintosijoituksen. Viime vuosi puolestaan toi luokkavoitot Italiasta ja Saksasta, kakkossijan Meksikosta, Suomesta ja Walesista, sekä kolmannen sijan Puolasta.

Camillin paras sijoitus WRC-autolla on Portugalin viides sija vuodelta 2016.

 

Ouch ! Avec ça on est tranquille ??????????????????// With that we are cushy ??

Henkilön Eric Camilli (@ericcamilli) jakama julkaisu

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com