F4 NEZ: Sami-Matti Trogen viikonloppuna Moskovassa – “Rata vaikuttaa aika tekniseltä”

12.7.2017 / 12:43
Viime lauantaina Kaanaassa, tulevana viikonloppuna Moskovassa (Kuva: Tero Turunen).

[ A- ] / [ A+ ]

Formula 4:n NEZ-sarja jatkuu kauden kolmanneksi viimeisellä osakilpailulla Moskovassa tulevana viikonloppuna. Tällä kertaa ajetaan torstaista lauantaihin, kun ensimmäinen päivä on pyhitetty harjoittelulle, perjantaina ajetaan aika-ajot ja yksi kilpailulähtö ja viikonlopun päätteeksi jälleen aikaa vastaan, sekä kaksi starttia.

Edelliseen kilpailuun Sami-Matti Trogen lähti hyvä sijoitus mielessään. Sekään ei nyt ole poissa ajatuksista, mutta päällimmäisenä on ehjä kisa. Pärnussä kilpailtiin kaksi viikkoa sitten ja Trogenin auto sammui loppuhuipennuksena radalle bensapumpun rikkouduttua sunnuntain kilpailussa.

– Tuntui kuin olisi kiivennyt lahoja portaita. Aina kun sai jalan laudalle ja yritti ponnistaa ylöspäin, romahti kaksi porrasta alaspäin. Mutta tuo kisa oli ja meni, en muistele menneitä vaan keskityn tulevaan. Tällä kertaa tikkaat on terästä, luotan siihen, Trogen sanoo tiedotteessaan.

Moskovan rata on Trogenille uusi tuttavuus.

– Olen sitä Matti Alamäen X-R’cer simulaattorilla ajanut, mutta paikan päällä en ole käynyt. Rata vaikuttaa aika tekniseltä, joten jos se kuva minkä siitä olen saanut pitää paikkansa, niin uskon että se sopii minulle. Mutta edelleen pidän kirkkaana mielessä sen, että haluan kisaviikonlopun ilman kommelluksia. Autoa on kisojen välissä käyty tallin toimesta tarkkaan läpi, joten luotto on kova. Mun tehtävänä on nyt pitää siivet ehjinä ja ajaa kovaa, Trogen päättää.

Teksti: Sami-Matti Trogenin tiedote


Facebook kommentit