Ferrari-kuskille jatkosopimus – “Paras on vielä tulossa”

25.1.2024 / 16:36

[ A- ] / [ A+ ]

Charles Leclerc solmi jatkosopimuksen Ferrarin F1-tallin kanssa.

Vuodesta 2019 Ferrarilla ajanut Charles Leclerc jatkaa italialaistallissa myös tulevaisuudessa. Sopimuskauden tarkkaa pituutta ei kerrottu julkisuuteen, mutta nykyinen kontrahti umpeutuu tämän kauden päätteeksi.

– Olen tyytyväinen tietäessäni, että pukeudun Ferrarin ajopukuun tulevillakin kausilla. Kilpaileminen tälle tallille on ollut unelmani kolmevuotiaasta lähtien ja tämä on ollut toinen kotini, kun liityin Ferrari Driver Academyyn vuonna 2016, monacolaiskuski kertoo Ferrarin tiedotteessa.

– Olemme saavuttaneet paljon viimeisten viiden vuoden aikana. Uskon, että paras on vielä kokematta ja odotan innolla kauden alkua. Unelmani on edelleen voittaa maailmanmestaruus Ferrarilla ja olen varma, että tulevina vuosina meillä hienoja yhteisiä hetkiä.

Myös Ferrarin tallipäällikkö Fred Vasseur oli tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta.

– Tiedämme Charlesin lakkaamattoman halun ​​ajaa itsensä äärirajoille ja arvostamme hänen poikkeuksellisia kykyjä kamppailuissa ja ohittamisessa kilpailussa. Olemme päättäneet antaa Charlesille voittavan auton ja tiedän, että hänen päättäväisyytensä ja sitoutumisensa ovat tekijöitä, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.


Facebook kommentit