Flying Finn Tour kiertää Suomea kartingin merkeissä myös tänä vuonna

12.4.2019 / 11:50
Flying Finn Tour -kiertue 2019 (Kuva: AKK-Motorsport).

[ A- ] / [ A+ ]

AKK-Motorsportin järjestämä Flying Finn Tour 2019 tuo jälleen tänä vuonna kartingin eli mikroautoilun lähelle perheitä, sekä nuoria harrastajia.

AKK-Motorsportin tiedotteen mukaan Flying Finn Tour -karting-kiertue tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden koko perheelle tutustua lajiin. Flying Finn Tour nähdään tänä vuonna yhteensä 16 eri paikkakunnalla ja tapahtumia on luvassa huhtikuusta aina syyskuulle asti, Etelä-Suomesta aina pohjoiseen ja Ouluun saakka.

Flying Finn Tour -tapahtumissa lapset pääsevät ajamaan karting-autoilla ja tutustumaan kartingiin, sekä testaamaan ajotaitojaan turvallisesti, ohjatuissa ja valvotuissa olosuhteissa.

– Suomi on maailman menestynein autourheilumaa ja me haluamme, että se on sitä myös tulevaisuudessa. Oletko kenties sinä seuraava Flying Finn? Merkitse Flying Finn Tour -tapahtumat kesäkalenteriisi, tule nauttimaan vauhdikkaasta menosta ja meiningistä, kokemaan karting, sekä viihtymään rennossa ja iloisessa ilmapiirissä, AKK-Motorsportin tiedotteessa sanotaan.

Vuoden ensimmäinen Flying Finn Tour -tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina (13.4.) Rengastien Autotarvikkeen kevätpäivillä Seinäjoella kello 10.00-15.00.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit