Gigi Gallin Kia unkarilaistiimiin – Galli aikoo palata uudella autolla

1.3.2017 / 10:52
Gigi Galli (edellä) rakentaa uutta Kiaa Supercar-luokkaan. Nykyinen menee MM-sarjaan Lucacs Kornelin käyttöön. (kuva: FIAWorldRallycross.com)

[ A- ] / [ A+ ]

Rallin MM-sarjassa raikulimaisia otteita esittänyt Gigi Galli ei ole hylännyt aikeitaan kilpailla rallicrossin MM-sarjassa. Italialainen on rakentanut pitkään ja hartaasti Supercar-luokan Kia Rioa. Auto matkaa nyt unkarilaisen Lucacs Kornelin hoteisiin, ja Galli alkaa rakentaa uutta autoa.

Kornel ja Galli muodostavat yhdessä Team Hungaryn. Kornel ajaa Kialla koko MM-sarjan. Galli puolestaan palaa radalle myöhemmin kauden aikana uuden auton valmistuttua.

– Olen ylpeä, että Lucacs on tallikaverini. Hänen motivaationsa ja omistautuneisuutensa tekivät minuun vaikutuksen heti ensimmäistä tapaamisesta alkaen. Hänen persoonansa motivoi minua ja koko tiimiä tehdäksemme parhaamme, Galli sanoo MM-sarjan verkkosivuilla.

Kornel on ajanut aiemmin EM-sarjaa, ja yltänyt kertaalleen finaaliin. Galli on esiintynyt Kian kanssa Italian MM-osakilpailussa 2015 ja Latvian ja Saksan MM-osakilpailussa 2016 ilman varteenotettavaa menestystä.

Lue myös Joni-Pekka Rajala ja Vaaranmaa Racing MM-sarjaan

Miiro Koivula, twitter @MiiroKoivula


Facebook kommentit