MOTORSPORT

GRX Taneco hakee Belgiasta jatkoa hyvin käynnistyneeseen kauteen – “Tiimi on todella motivoitunut”

GRX Tanecon ja Set Promotionin kehittämät Hyundai i20 Supercar -autot tulevat kilpailu kilpailulta paremmiksi. Niclas Grönholm ja Timer Timerzyanov ovat tehneet töitä tiiviissä yhteistyössä tiimin teknisen henkilökunnan kanssa niin kuivalla kuin sadekelillä ja jopa Portugalin lumisissa olosuhteissa hioakseen autoa aina vain paremmaksi.

Rallicrossin MM-sarjan kaudesta on ajettu nyt kaksi osakilpailua ja GRX Taneco on tiimien MM-pisteissä neljäntenä. Edellä on kolme tehdastiimiä.

– Alkukauden osakilpailut ajetaan lähellä toisiaan, mutta olemme silti löytäneet aikaa työstää autoja ja hyödyntää oppimiamme asioita. Teemme parannuksia i20 Supercareihimme Niclaksen ja Timurin antaman palautteen perusteella. Espanjan kisan finaalipaikka osoittaa, että auto on hyvin suunniteltu. Tiimi on todella motivoitunut, toivottavasti näemme kovan työmme tulokset nyt Belgian osakilpailussa, tiimipäällikkö Jussi Pinomäki sanoo.

– Jotta olisimme kilpailukykyisiä Belgiassa, meidän on löydettävä oikea tahti oikeilla säädöillä. Rata on kuin rallin erikoiskoe. Meillä ei ole tähän kauden kolmanteen osakilpailuun mitään tiettyä tavoitetta. Haluamme vain parantaa suoritustamme ja välttää virheitä. Jos onnistumme siinä, voimme päästä taas finaaliin, Niclas Grönholm vakuuttaa.

– Mettet on kaunis paikka ja siellä on mahtava tunnelma. Lähtösuora on todella lyhyt ja se päättyy tiukkaan oikealle kääntyvään mutkaan. Loppuosa radasta on jännä hyppyineen ja shikaaneineen. Tiimimme on hyvällä mallilla Portugalin jälkeen. Meillä on hyvä henki. Olen optimistinen ja odotan innolla radalle pääsyä. Lähdemme hyökkäämään ja aiomme saalistaa paljon pisteitä, Timur Timerzyanov suunnittelee.

Viime vuonna sekä Timerzyanov, että GRX:n väreissä ajanut Grönholm ylsivät Mettet’n kisassa semifinaaleihin.

Lue myös! WRX/ERX faktat 3/2018: Belgian MM- ja EM-rallicrossin tärkeimmät tiedot (11.5.2018)

Teksti: GRX Tanecon tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com