Hamilton toivoo Vettelin paluuta

9.4.2024 / 12:58

[ A- ] / [ A+ ]

Lewis Hamilton toivoo Sebastian Vettelin korvaavan hänet Mercedeksellä ensi kaudesta lähtien.

Sen jälkeen, kun tieto seitsemänkertaisen maailmanmestarin ja saksalaismerkin teiden risteämisestä tuli julkisuuteen, on spekulaatio korvaavasta kuljettajasta käynyt vilkkaana. Nyt lusikkansa soppaan on heittänyt itse Lewis Hamilton, joka on avoimesti ilmaissut toiveensa Sebastian Vettelin paluusta.

– Minusta olisi hienoa, jos ”Seb” tulisi takaisin. Mielestäni se olisi mahtava vaihtoehto tiimille; saksalainen kuljettaja, moninkertainen maailmanmestari, ihminen, jolla on hienot arvo. Hän veisi tiimiä varmasti eteenpäin. Haluaisin hänet mielellään takaisin, Hamilton kertoi.

Vettel sen sijaan empii vielä tulevaisuuttaan. Vastikään hänet nähtiin testaamassa Porschen 963-hybridikilpa-autoa Aragonissa ja miestä on viety jo kuljettajaksi kesän Le Mansin 24 tunnin kilpailuun.

– Ajatukset paluusta risteilevät mielessäni, mutta tässä kohtaa mieleni ei ole muuttunut. Kaikki riippuu siitä, mitä vaihtoehtoja tulee vastaan, Vettel totesi BBC:lle.

– Seuraan formuloita ja tällä hetkellä kuljettajamarkkinoilla on vilkasta liikennettä. Olen luonnollisesti paljon tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa; olen jutellut Toto Wolffin kanssa aina silloin tällöin. Sen enempää en ole asiaa kuitenkaan miettinyt, Vettel toteaa.


Facebook kommentit