Hautamäen Tahkoralli päättyi keskeytykseen – “Oli mahtavaa ajaa kunnon talvirallia”

13.3.2017 / 17:04
Ville Hautamäki joutui keskeyttämään Tahkorallissa kolmannelta sijalta SM2:ssa (Kuva: Jari Nurminen).

[ A- ] / [ A+ ]

Järviseudun Urheiluautoilijoita edustava Ville Hautamäki kärsi keskeytyksen rallin SM-sarjan talvikauden päätöskilpailussa Nilsiässä viime lauantaina. Hautamäen Subarusta hajosi vaihteisto rallin toiseksi viimeisellä erikoiskokeella.

– Harmittaa vietävästi. Tarjolla oli hyvät SM-pisteet sen hetkisen kolmannen tilan myötä ja kun kilpakumppanitkin joutuivat vaikeuksiin viimeisellä erikoiskokeella, niin tarjolla olisi ollut jopa kilpailun voitto, Hautamäki harmitteli.

Hautamäki kartanlukijansa Pasi Lahtisen kanssa ajoi neljän erikoiskokeen jälkeen SM2-luokassa kolmantena, mutta viidennellä erikoiskokeella pettänyt vaihdelaatikko teki sen, että pari jäi pohja-ajasta 18 sekuntia.

– Olin ennen kilpailua kipeänä, mutta kunto onneksi oli kohtuu hyvä jo nuotitusaikana perjantaina. Oli todella mahtavaa ajaa kunnon talvirallia hienoilla ja nopeilla teillä. Kävimme tiukkaa kisaa Timo Mäenpään kanssa kolmannesta tilasta siihen asti, kun olimme mukana, eikä ero kärkeenkään ollut kuin 32 sekuntia.

– Tämä oli ehkä paras kilpailu mitä olen Pasin kanssa ajanut. Yhteistyö ohjaamossa toimi hyvin. Eromme luokan kärkeen kaventui merkittävästi, joten ei tässä muuta kuin auto kuntoon ja odotellaan kesäkauden alkua. Olihan tämä kolaus mestaruustavoitteelle, mutta pistelasku kärsii yhden nollakisan. Jatkamme kuitenkin sarjakakkosena keskeytyksestä huolimatta, Hautamäki muistutti.

Lähde: Ville Hautamäen tiedote


Facebook kommentit