MOTORSPORT

Heikki Kovalainen Toyotalla neljään ralliin Japanissa: “GT-tallini ja paikallinen rallin ykköstiimi mahdollistivat tämän”

Heikki Kovalainen ajaa kesän ja syksyn aikana neljä Japanin rallisarjan osakilpailua. Suomalainen kilpailee Toyota GT86-autolla. Kovalaisen avauskisan piti olla viikonloppuna Fukushimassa, mutta projekti siirtyy nyt yhdellä osakilpailussa eteenpäin.

Kovalainen on kilpaillut Japanissa SuperGT-sarjaa viime ja tällä kaudella. Tänä vuonna takana on nyt kaksi osakilpailua, joissa hän on ollut seitsemäs ja toinen. Sarjan yhteispisteissä Lexus-kuski on kolmantena.

– Ajamme neljä osakilpailua, jotka eivät mene päällekkäin GT-sarjan kanssa. Auto on TMG:n Saksassa valmistama R3-luokan Toyota. Minun GT-tallini SARD Racing ja paikallinen ykkösrallitiimi Luck Rally Team mahdollistivat yhdessä tämän ralliohjelman, Heikki Kovalainen kertoo UrheiluUutiset.comille.

– Autoa on jouduttu vähän muuttamaan Japanin sääntöihin sopivaksi, ja se ei ole vielä valmis Fukushimaan tänä viikonloppuna. Ensimmäinen rallini on Hokkaido heinäkuun alussa, Kovalainen jatkaa.

Kovalainen on ajanut rallia aiemminkin. Hän on osallistunut mm. Arctic Lapland Rallyyn sekä kuljettajana että kartanlukijana. Japanissa Kovalaisen kartanlukijana toimii japanilainen nainen.

– Kisat ovat nuottikisoja, ja teen englanninkieliset nuotit, Kovalainen kertoo.

https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpg Koivula, twitter: @https://urheiluuutiset.com/wp-content/uploads/2015/09/australia_day_2_kris_meeke-1.jpgKoivula

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com