Jani Vilen uhkuu kovaa itseluottamusta Legendsien MM-kisojen alla – “Kaikki on mahdollista”

4.9.2017 / 14:04

[ A- ] / [ A+ ]

Legends Trophy -sarja saatiin päätökseen lauantaina Ahveniston moottoriradalla. Kuopiolainen Jani Vilen ajoi tasaisen varman kauden, mikä siivitti miehen pronssisijalle kokonaistuloksissa.

31-vuotias, toista Legends-kauttaan ajava Jani Vilen, varmisti Ahvenistolla Legends Trophyn kolmospaikan ajaen viidentenä maaliin lauantain molemmissa kilpailulähdöissä.

– Tässä päätösosakilpailussa ei ihan päässyt sinne kolmen sakkiin. Toiseen lähtöön otettiin pieni riski ja pudotettiin hieman rengaspaineita, mikä ei tällä kertaa onnistunut. Olisi ollut hyvät mahdollisuudet kolmen joukkoon, mutta tällä kertaa riskinotto ei kannattanut. Ihan hyvä kuitenkin näin, kokonaisuutena ihan hyvä viikonloppu. Oli tärkeintä, että saatiin pronssi varmistettua. Tästä on hyvä jatkaa MM-kilpailuja kohti, kun auto on hyvissä säädöissä ja paketti toimii, Vilen kertoi lauantain lähtöjen jälkeen.

Vilenin mennyt kausi on sujunut menestyksekkäästi verrattuna aiempaan ja mies on ollut silminnähden tyytyväinen kehitykseen.

– Kokonaisuutena kausi on mennyt todella hyvin. Tasaisia tuloksia tullut. Oli hienoa saada tällainen huipennus tähän loppuun, että varmistettiin pronssi. Huikea kausi, kiitos tiimille ja kaikille ketkä ovat olleet jeesaamassa. Auto on ollut loistava ja on ollut nautinto ajaa, hymyili APR Competition tiimin väreissä ajava Vilen.

Vilenin katse kohdistuu nyt vahvasti kohti kahden viikon päästä Botniaringin radalla ajettavia Legends-autojen MM-kilpailuja. Vilen uskoo vahvasti jopa voivansa viedä maailmanmestaruuden Jurvassa.

– Kaikki on mahdollista. Tiiminä otetaan kolmoisvoitto sieltä, vinkkaili Kuopion Urheiluautoilijoiden Vilen.

Suomen Legends Trophy -sarja päättyi Ahvenistolle, missä mestariksi kruunattiin kolmatta kertaa peräkkäin Henri Tuomaala ja hopeaa nappasi Jesse Vartiainen. Kauden päätöstrilleri koetaan kuitenkin vielä kahden viikon päästä 16.-17. syyskuuta Botniaringin radalla, missä ajetaan ensimmäistä kertaa historiassa Yhdysvaltojen ulkopuolella Legends-autojen MM-kilpailut.

Teksti: APR Competitionin tiedote


Facebook kommentit