MOTORSPORT

Jari-Matti Latvala tähdittää jälleen Rallylegend-tapahtumaa San Marinossa

Suosittu Rallylegend-tapahtuma Serravallessa, San Marinossa järjestetään nyt jo 21. kerran. Tapahtuman ajankohta on 12.-15. lokakuuta.

Vuosina 2014 ja 2015 Jari-Matti Latvala yhdessä Miikka Anttilan kanssa nähtiin Rallylegend-tapahtumassa Volkswagen Polo WRC -auton ratissa etuauton roolissa. Viime vuonna Latvala osallistui tapahtumaan oman tallinsa Toyota Celica GT-4 ST165 -autolla, voittaen luokkansa Janne Fermin lukiessa nuotteja. Myös tänä vuonna Latvala, Toyotan tiimipäällikkö rallin MM-sarjassa, on mukana Rallylegend-tapahtumassa ja alla on Toyota GR Yaris Rally1 -auto.

Latvala viihdyttää yleisöä Toyotan ratissa tapahtumaviikkona torstain Sprint Legend -kilpailussa, sekä perjantaina ajettavalla Pirelli Power Stage -erikoiskokeella Misanon radalla. Sekä torstaina, että perjantaina Latvala ajaa ilman ajanottoa. Lauantaina Latvala tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä Toyotan kyytiin hyppääville vieraille ja sunnuntaina vuorossa on Legend Stars -kilpailu. Siinä välissä Lorenzo Bertelli nähdään myös samaisen auton ratissa.

Tämänvuotisen Rallylegend-tapahtuman lopullista kuljettajalistaa ei ole vielä julkistettu. Latvalan lisäksi suomalaisväriä mukaan tuo ainakin JUha Kankkunen, joka on ollut koko tämän vuoden ajan yksi tapahtuman mainoskasvoista, muistellaanhan Rallylegendsissä tänä vuonna Kankkusen uran neljättä rallin maailmanmestaruutta 30 vuoden takaa. Kankkunen oli rallin MM-sarjan ensimmäinen kuljettaja, joka ylsi neljään maailmanmestaruuteen.

 

 

 

Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com