Juho Koski-Lammi Kurikan Vuoden urheilija – “Samalla tunnustus koko autourheilulle”

26.2.2019 / 08:57
Juho Koski-Lammi Revontulirallissa helmikuun alkupuolella (Kuva: Marko Kyöstilä).

[ A- ] / [ A+ ]

Viime vuonna rallin junioreiden Suomen mestaruuden voittanut Juho Koski-Lammi on valittu Kurikan kaupungin Vuoden urheilijaksi.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Kurikan kaupungin Vuoden urheilijaksi valitaan moottoriurheilija.

– Hieno asia ja samalla tunnustus koko autourheilulle, Juho Koski-Lammi hehkuttaa Koski-Lammi Motorsport -tiimin Facebook-sivulla.

Tänä vuonna Koski-Lammen veljekset Juho ja Heikki kilpailevat molemmat rallin SM-sarjassa SM3-luokassa ja kalustona heillä on Citroen C2 R2 -autot. SM-sarjan kauden avaus tammikuussa Rovaniemellä jäi väliin, mutta Kouvolassa kaksikko ajoi sijoitukset neljä ja viisi, Juhon ollessa tulosluettelossa korkeammalla.

Kouvolan SM-rallin SM3-luokan tulokset ovat tosin vielä epäviralliset, sillä kahden kuljettajan suoritus hylättiin ja asiaa käsitellään seuraavaksi vetoomusoikeudessa. Rallin SM-sarjan kauden kolmas ja samalla talvikauden päättävä osakilpailu ajetaan Joensuussa tulevana lauantaina. Koski-Lammen veljekset lähtevät “susirajalle” varsin erilaisista lähtökohdista.

– Kouvolasta jäi hyvä pohja alle ja pyritään parantamaan suoritusta sieltä, mikä onkin tavoite viikonlopulle. Auto on huollettu ja katsottu, että on kaikki kunnossa, varusmiespalvelustaan parhaillaan suorittava Juho kommentoi tiimin tiedotteessa.

Heikillä oli auton vaihteiston kanssa ongelmia Kouvolassa, eikä tilanteeseen ole saatu juurikaan parannusta parin viikon tauon aikana.

– Luottoa ei autoon nyt kyllä ole. Osia on vaihdeltu ja vikaa koitettu selvittää, mutta vika ei ole poistunut. Harmittaa ontuvalla autolla lähteä kilpailuun, mutta koitetaan mennä niin kauan kuin se kestää, Heikki suunnitteli.

Teksti: Jari Hotti
toimitus@urheiluuutiset.com


Facebook kommentit