Jussi Lindberg tavoittelee nousua SM-mitaleille – “Saatiin hyvä fiilis kohdilleen”

8.9.2017 / 21:25
Jussi Lindberg kilpailee rallin SM-sarjassa SM3-luokassa (Kuva: Timka Seppänen).

[ A- ] / [ A+ ]

Jussi Lindbergin rallikausi jatkuu tänä viikonloppuna, kun vuorossa on Uudenkaupungin ympäristössä lauantaina ajettava rallin SM-sarjan kauden kuudes ja samalla toiseksi viimeinen osakilpailu.

SM3-luokassa kilpaileva Jussi Lindberg ja kartanlukija Toni Nuikka hakivat tiistaina ajotuntumaa ennakkotestien merkeissä ja perjantaina kaksikolla oli ohjelmassa rallin nuotitusjakso.

– Tiistaina haettiin ajotuntumaa Jämsässä. Autoon ei tehty muutoksia, mutta hyvältä tuntui päästä ajamaan pitkän tauon jälkeen. Saatiin hyvä fiilis kohdilleen ennen kisaa, Lindberg totesi tyytyväisenä.

– Tämän Uudenkaupungin rallin tiestö ei ole entuudestaan tuttua, mutta hyvässä kunnossa näytti reitti kuitenkin olevan. Haastavia paikkoja oli myös paljon, Lindberg kommentoi tuoreeltaan nuotituksen jälkeen.

Sarjassa neljännellä sijalla viiden osakilpailun jälkeen majaileva Lindberg tähyää kuumeisesti korkeita sijoituksia kahdesta viimeisestä osakilpailusta, sillä luokan kolmannelle sijalle on matkaa ainoastaan vaivaiset kuusi pistettä.

– “Podium” on täällä tavoitteena. Kovaa saa toki meidän luokassa ajaa, jos sinne haluaa. Se on kuitenkin tähtäimessä, Lindberg kertoi kilpailun alla.

Ralli polkaistaan käyntiin lauantaina aamupäivällä ja palkintojenjakoon ensimmäisiä kilpailijoita odotellaan illalla Uudenkaupungin torilla. Kilpailussa ajetaan kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 97 kilometriä.

Teksti: Jussi Lindbergin tiedote


Facebook kommentit