MOTORSPORT

Jussi Lindbergillä kiireinen sarjatauko – “Säpinää on riittänyt rallin merkeissä”

Rallin SM-sarja palaa tänä viikonloppuna yli kaksi kuukautta kestäneeltä kesätauolta, kun kauden toiseksi viimeinen osakilpailu kurvaillaan lauantaina Sastamalan ja Huittisten ympäristössä. Sipoon Autokerhoa edustava Jussi Lindberg taistelee yhdessä kartanlukijansa Tuuka Tyyskän kanssa kynsin hampain SM3-luokan SM-mitalista.

Ennen kauden kuudetta SM-rallia onkin ollut hyvin aikaa valmistautua kahteen viimeiseen osakilpailuun, joista jälkimmäinen, kauden päättävä osakilpailu ajetaan syyskuun lopussa Turun seudulla.

– Tauon aikana on riittänyt säpinää rallin merkeissä, sillä Neste Rallissa ajettiin näytösajoa Harjun erikoiskokeella ja myös kaluston kanssa ollaan käyty esittäytymässä parissa tapahtumassa. Keskiviikkona vedettiin vielä testit viikonlopun kisaa varten, Lindberg kertaa.

Kun kausi on kääntynyt loppusuoralle, on tasaisen SM3-luokan kärkisijoista odotettavissa hienoa kilvanajoa monen kuljettajan kesken. Tällä hetkellä pistetaulukon viidennellä sijalla majaileva Lindberg on ainoastaan yhdeksän pisteen päässä kolmantena olevasta tämän vuoden Tulevaisuuden Tähti -tittelin voittaneesta Henri Hokkalasta. Lindberg povaakin mitalitaistelun kehkeytyvän kahdessa viimeisessä osakilpailussa erittäin tiukaksi.

– Pistetään kaikki peliin ja uskotaan, että se riittää mitaliin kauden päätteeksi. Kilpailu tulee olemaan todella kovaa ja kaikki antavat varmasti kaikkensa.

Huittisten ja Sastamalan ympäristössä ajettavassa SM-rallissa on luvassa kahdeksan erikoiskoetta ja yhteensä reilut 110 erikoiskoekilometriä.

– Lauantain reitillä on paljon kovavauhtisia teitä ja luulen, että se sopii hyvin meille, Lindberg päätti.

Teksti: Taneli Niinimäki, Jussi Lindbergin tiedotus

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com