Juuso Puhakan F4-kausi alkaa Sotshissa: ”On tätä odotettu”

18.5.2017 / 15:49
Juuso Puhakka on valmiina uuteen F4-haasteeseen. Ajo-ohjeita kuskille antamassa mm. GP3-sarjassakin kilpaillut Aaro Vainio.

[ A- ] / [ A+ ]

Pohjois-Euroopan F4 NEZ –sarjaan osallistuva Juuso Puhakka korkkaa kilpakautensa viikonloppuna Venäjän Sotshissa. Puhakka pääsee nuolemaan F1-rataa, ja on innolla valmis tarttumaan uuden radan ja uuden sarjan haasteisiin.

– Valmiina ollaan. Tätä on odotettu. Kausi alkaa vihdoin. Ensimmäiset testit ajettiin jo helmikuussa, ja nyt vihdoin pääsee mittamaan vauhtia ja tasoa. Innolla odotan viikonloppua. Hanaa vaan ja eteenpäin. Todella makea fiilis aloittaa kausi, Puhakka innostuu.

Kilpailukausi alkaa saman tien ryminällä, sillä edessä Sotshissa on samaan viikonloppuun heti kolme kisaa, ja samalla alkaa myös kolmen viikonlopun kisaputki. Sotshista sirkus siirtyy Moskovaan ja sieltä kesäkuun ensimmäiseksi viikonlopuksi Suomen Ahvenistolle.

– On siinä urakkaa heti kärkeen. Mitään katastrofia ei sovi tehdä. Auto pitää tuoda ehjänä maaliin joka kisasta.

Puhakka on päässyt testaamaan uutta autoaan eri puolilla Eurooppaa jo 11 päivän ajan. Maku autoon on hyvä.

– Kisavauhti on hyvä. Aika-ajossa pitää saada kierros onnistumaan. Silloin tulee hyvä viikonloppu. Mestaruudesta ajetaan ja sitä lähdetään tavoittelemaan. Yritän parhaani ja kaikkeni teen, ja sen näkee sitten mihin se riittää. Radat ovat minulle enimmäkseen uusia. Sotshin rataa olen nyt ajanut aika paljon simulaattorissa, Puhakka sanoo.

Lähde: Juuso Puhakan tiedote


Facebook kommentit