MOTORSPORT

Jyväskylän MM-rallin ja Secto Automotiven yhteistyö vuoden paras urheilusponsorointi

Sponsorointi ja Tapahtumat ry:n jokavuotinen palkintogaala järjestettiin torstaina Helsingissä.

Sponsorointi ja Tapahtumat ry on riippumaton yhteisö, jonka tehtävänä on yhdistää alan toimijat, sekä lisätä sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin tuloksellisuutta, osaamista ja arvostusta. Jokavuotinen palkintogaala järjestettiin torstaina Helsingissä ja gaalassa palkittiin vuoden 2021 parhaat sponsorointi- ja tapahtumatoteutukset, nostettiin esiin alan onnistumisia, mieleenpainuneita kampanjoita, sekä inspiroivia yhteistöitä ja tapahtumia.

Vuoden 2021 parhaana urheilusponsorointina palkittiin lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ajettu rallin MM-sarjan Jyväskylän osakilpailu ja sitä ensimmäistä kertaa nimisponsorina tukenut Secto Automotive Oy. AKK Sports Oy:n järjestämä Jyväskylän MM-ralli, sekä perinteisen autoleasingin uudistajana tunnettu Secto Automotive Oy julkistivat yhteistyösopimuksensa elokuun lopulla, reilu kuukausi ennen varsinaista tapahtumaa.

– Me Sectolla olemme äärettömän tyytyväisiä tuoreeseen yhteistyösopimukseen. Suomen MM-ralli on meille mahtava foorumi, jolla kertoa tarinamme ja lisätä tunnettuuttamme. Moottoriurheiluyhteisöllä on vastassaan samanlaiset haasteet, joita me autoteollisuudessa olemme ratkoneet viimeisen vuosikymmenen ajan. Siksi olemmekin niin varmoja siitä, että voimme tuoda mukanamme lisäarvoa ja auttaa tässä siirtymävaiheessa, Secto Automotive Oy:n toimitusjohtaja Matias Henkola taustoitti sopimuksen julkistamistilaisuudessa.

Palkintokategorioihin oli valikoitu kampanjoita tuomariston toimesta ja samainen tuomaristo valitsi myös voittajat loppusuoralle selvinneiden projektien osalta. Tämän lisäksi kahdessa eri kategoriassa yleisö pääsi äänestämään omat suosikkinsa, sekä sponsoroinnin, että tapahtumien puolella. Secto Automotive Rally Finlandin lisäksi ehdolla Vuoden urheilusponsorointi -palkinnon saajaksi olivat Fisherman’s Friend / Salibandyn MM-kisat, Chasing The Spot / Skateboarding Team Finland, Ideapark ja Classic yhteistyö, sekä Toholammilta Tokioon.

Secto Automotive Oy jatkaa Jyväskylän MM-rallin nimisponsorina myös tänä vuonna. Secto Rally Finland, rallin MM-sarjan kuluvan kauden kahdeksas osakilpailu, ajetaan 4.-7. elokuuta.

 

 

Teksti: Jari Hotti, UrheiluUutiset Motorsport
toimitus@urheiluuutiset.com

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com