MOTORSPORT

Kilpailutauko ohi, Breen mukana Argentiinassa – Lähetti hauskat terveiset Loebille

Sebastien Loebin kahden MM-rallin keikka Citroenilla päättyi viime viikonloppuna ajettuun Korsikan MM-ralliin ja tämä tietää Craig Breenin paluuta MM-sarjaan ja Citroenin rattiin huhtikuussa Argentiinassa. Breen lähetti asian tiimoilta myös hauskat terveisensä Loebin suuntaan Twitter-tilinsä kautta.

Craig Breen ajoi helmikuussa Ruotsin MM-rallissa toiseksi, mikä on irlantilaisen uran paras saavutus MM-sarjassa tähän mennessä. Kahdessa seuraavassa MM-rallissa ranskalaistehtaan kuljettajakaksikon muodostivat kuitenkin Kris Meeke ja paluun MM-sarjaan tehnyt Sebastien Loeb, joten Breen joutui kilpailujen osalta parin kuukauden mittaiselle “talvilomalle”.

MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Argentiinassa ja siellä Breen tekee jälleen paluun Citroenin rattiin, kun Loeb keskittyy jatkossa rallicrossin MM-sarjaan. Seuraavan kerran Loeb on mukana MM-rallissa Saksassa elokuussa. Kun Korsikan MM-ralli viime sunnuntaina oli päättynyt, niin Breen lähetti Twitter-tilinsä kautta hauskat terveiset Loebille.

– Kiitos Sebastien Loeb ja Daniel Elena. Ei muuta kuin tankatkaa tankki täyteen ja jättäkää avaimet aurinkosuojan alle. Fantastista työtä kaverit, todelliset legendat, Breen twiittasi.

Hauska twiitti on kerännyt yli 700 tykkäystä ja lähes 100 uudelleentwiittausta. Breen sijoittui viime kaudella rallin MM-sarjassa kuljettajien loppupisteissä sijalle 10.

 

 

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com