MOTORSPORT

Kohtaavatko Rovanperä ja Östberg Rooman asfaltilla syyskuussa? – “Tärkeään osaan nousevat myös muut rallit”

Rallin Italian mestaruussarjan seuraava osakilpailu ajetaan maan pääkaupungin Rooman ympäristössä syyskuun puolivälissä ja kyseessä on samalla myös EM-sarjan osakilpailu. Kalle Rovanperä ja muut sarjan kuljettajat saattavat saada vastaansa rallin MM-sarjasta tutun norjalaiskuljettajan.

Parhaillaan tänään perjantaina käynnistyvään Puolan EM-ralliin valmistautuva Mads Östberg kertoi torstaina rallin virallisessa lehdistötilaisuudessa, että haluaisi mielellään osallistua tänä vuonna myös muihin ralleihin MM-sarjan kiireiden lisäksi ja erityisesti asfalttikisat kiinnostavat norjalaista.

– Tottakai pääpaino on aina rallin MM-sarjassa, mutta koska tällä kaudella en aja täyttä MM-sarjaa, niin tärkeään osaan nousevat myös muut rallit. Tämä Puolassa ajettava ralli on minulle tänä vuonna ensimmäinen asfaltilla ajettava ralli ja ehdottomasti haluaisin ajaa niitä loppuvuodesta vielä lisää, Östberg sanoo.

Puolan jälkeen EM-sarjan seuraavat osakilpailut ajetaan Tshekissä ja Italiassa, molemmat asfaltilla. Östbergia kiinnostaa erityisesti näistä jälkimmäinen, Italiassa ajettava Rooma Ralli.

– Toivon todella, että voisin osallistua siihen ralliin, mutta se ei ole varmaa vielä. Samalla myös todella toivon sitä, että voisin palata vielä EM-sarjaan tänä vuonna, mutta nyt tottakai pitää kaikki keskittyminen suunnata perjantaina käynnistyvään Puolan EM-ralliin, Östberg päätti.

Rally Roma Capitale -ralli ajetaan 16.-17. syyskuuta ja se on EM-sarjan kauden seitsemäs, sekä samoin myös Italian mestaruussarjan kauden seitsemäs osakilpailu.

Lue myös!

Red Bull lähetti Marcus Grönholmin haastattelemaan Kalle Rovanperää – ”Sinua on sanottu rallin Verstappeniksi” (2.8.2017)
Suomen MM-rallin hyppykuninkaalla kiireinen loppukesä – Kolme rallia 25 päivässä kolmen eri kartturin kanssa (4.8.2017)

Teksti: Jari Hotti – Twitter: @JariHotti

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com