MOTORSPORT

Korholan tavoitteena ehjä kisa – “Iso kiitos, että ollaan viivalla”

SM1-luokan SM-pisteissä toisena oleva Benjamin Korhola ja kartanlukijansa Sebastian Virtanen starttaavat kesäkauden toiseen kisaan Turun kuperkeikkojen jälkeen korjatulla autolla.

Turun kisa jätti jälkeensä paljon korjaustöitä tiimille, sillä Korhola pyöräytti rallin kolmannella erikoiskokeella Hyundain katon kautta muutamaankin eri otteeseen.

– Nämä on saatu pienessä ajassa kuntoon ja kiitos siitä Pacco Motorsport tiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille. Nyt lähdetään hakemaan ehjää kisaa Pohjanmaan lakeuksilta.

– Turun jälkeen autoa on laitettu ja ehostettu pienten osumien jälkeen. Paljon on riittänyt taas tekemistä pienessä ajassa, mutta iso kiitos kaikille osallisille, että ollaan taas viivalla, Korhola kertoo tiedotteessaan.

Pistetilanteessa Korhola on kuitenkin vielä SM-sarjan toisena 11 pistettä sarjaa johtavan Roope Korhosta perässä. Kartturi Sebastian Virtanen odottaa perjantai-iltana alkavaa rallia mielenkiinnolla.

– Perjantai-iltana kaasu pohjaan, kun luvassa on yksi kaupunkipyöritys ja pari metsäpätkää. Lauantai sitten täyttä rallia. Iso kiitos tiimille kun auto näyttää ja tuntuu taas hyvältä Turun ruttujen jälkeen.

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com