MOTORSPORT

Koski-Lammella edessään uran ensimmäinen Tunturiralli – “Odotan hienoa kokemusta”

Heikki Koski-Lammi suuntaa ensimmäistä kertaa urallaan kohti Rovaniemellä ajettavaa Tunturirallia, joka avaa rallin SM-sarjan kilpailukauden tulevana viikonloppuna.

Heikki Koski-Lammi kertoo tiedotteessaan, että aiempina vuosina budjettisyistä Tunturirallia ei ole pystytty ajamaan, mutta tänä vuonna uuden kaluston ja luokan (SM3) siivittäminä tarkoituksena on ajaa koko SM-sarja Tunturia myöden. Hondan jälkeen hyppääminen pieneen ja pippuriseen Citroen C2 -autoon on ollut iso askel Koski-Lammille. Testeissä on ollut teknisiä ongelmia, mutta viat on nyt selvitetty. Kilpailuun valmistavissa valotesteissä auto pelasi hienosti.

– Citroen tuntuu hyvin ketterältä ja menevältä autolta. Koko ajan ajo alkaa paranemaan ja auto sopimaan käteen. Testikilometrejä olisi saanut olla enemmän, mutta hyvän tuntuman autoon olen silti saanut. Ensimmäistä kertaa osallistun Tunturiralliin ja odotan hienoa kokemusta mahtavien penkkojen välissä, Koski-Lammi kertoo luokkavaihdoksestaan ja odotuksistaan kauden avaavaan kilpailuun.

Kartanlukija Kari Luomalla on kokemusta Citroenin kyydissä istumisesta Kristian Kiviniemen kanssa. Tunturirallin ensikertalainen hän ei myöskään ole.

– Auto tuntuu erittäin hyvältä ja nopealta autolta. Heikki on päässyt hyvin sisään auton kanssa. Kun tekniset murheemme on selvitetty, niin olen ilman muuta luottavaisin mielin näin Tunturirallin alla. Tunturissa pitää muistaa pitää pää kylmänä ja maltti tulee olemaan valttia, Luoma muistuttaa.

Lue myös! Rallin SM-sarjan SM3-luokassa useita mestariehdokkaita – Palaako Rytkönen takaisin valtaistuimelleen? (24.1.2018)

Teksti ja kuva: Koski-Lammi Motorsportin tiedote

YHTEYSTIEDOT
Mauri Nurmi
Päätoimittaja
+358 40 733 1400
toimitus(at)urheiluuutiset.com